Ambienti on/off

Join the new world

 

[V-1913]No estava muerto!

Dita 1,913, 10:33 E Publikuar në Egypt Kuba nga Rontzerius

Bones a tothom!!
No estava muerto! estava tomando cañas!!Sap greu tot aquest temps sense escriure... estava d'examens.


ACTUALITAT

Aquí podem veure com està el mapa de la zona actualment:Comentem una mica país per país.

Egipte: Continuem invadits per bulgaria com ja fa tan temps que passa. Per sort els últims mesos hem pogut tenir congres.

Grècia i Mecedonia. Tot sembla indicar que Mecedonia s'ha rallat d'estar tot el dia amb una guerra infinita contra Grècia i es piren a Iran.

Per acabar els turcs i Buglars no paren de matar-se.

Total un follon i una merda d'article però jo amb un parell el publico 🙂

 

Komentet

Ali Gual
Ali Gual Dita 1,913, 10:45

Pole
u

Lady ita
Lady ita Dita 1,913, 10:45

xDDD

rahuver
rahuver Dita 1,913, 10:45

pole!

Naboal
Naboal Dita 1,913, 10:45

😮

xAsJibakux
xAsJibakux Dita 1,913, 10:46

Poleeee

rahuver
rahuver Dita 1,913, 10:46

podi

rahuver
rahuver Dita 1,913, 10:46

xD

Rontzerius
Rontzerius Dita 1,913, 10:46

pudo!

alexbcn88
alexbcn88 Dita 1,913, 15:54

sembles un arab ja d'aquests fent articles cutres XD

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.