Ambienti on/off

Join the new world

 

[UPDATED] [DoD Orders] (Day 1938) Thrace and Mid Andes

Dita 1,938, 04:31 E Publikuar në USA SHBA nga Department of Citizen Orders

"

My Fellow Americans,

Please vote for these articles daily, a simple act which makes these orders easier for new players to find and follow.

if the eUS is winning a battle by 55-60%, please save your damage for another mini or another battle where needed. Do not waste damage over hitting the wall!

MU Captains and Commanders please set your orders to Urals.If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Greece in Thrace!If you are (mobile, in the USA or an allied nation) fight for Brazil in Mid Andes!
Signed,

Vanek26
President of the United States of America

Cromstar
Secretary of Defense

Bacon Empire
Deputy Secretary of Defense

Ralph Ericson
Chairman of the National Security Council


           
Protip: all images below are also links

Join a military unit:

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Special Forces |

American Militias
| EZ Company | Hell Jumpers | Bear Cavalry | Anonymous | Cannon Cockers | Sons of Liberty | Seal Team 6 |

Other newspapers to read:

"

 

Komentet

lovric505
lovric505 Dita 1,938, 04:33

USA help your true allies !
attack Serbia !!

o7

Bia Pandora
Bia Pandora Dita 1,938, 05:39

BEER!

ligtreb
ligtreb Dita 1,938, 08:19

CURRAHEE!

DanielEsp
DanielEsp Dita 1,938, 09:39

✯ ✯ ✯ AIM HIGH ✯ ✯ ✯

American Exceptionalism
American Exceptionalism Dita 1,938, 12:36

★AIM HIGH★

l Donkey Kong l
l Donkey Kong l Dita 1,938, 13:06

★AIM HIGH★

Red Mind
Red Mind Dita 1,938, 14:33

eUnited States Armed Forces
| Flight Training | Air Force | Rogue Squadron | Ultramarines | Seal Team 6 | Special Forces |

WTF?

eUnited States Citizens MU isn't a USAF? O.o So can someone explain me the reason why in the welcoming message there is a link to that military unit, plz?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.