Ambienti on/off

Join the new world

 

[Ukrainian Conservative Party] Розіграш 100 ку7 танків!

Dita 1,825, 06:40 E Publikuar në Ukraine Hungaria nga DrAntirus
Вітаю, Українська Консервативна партія проводить розіграш 100 ку7 танків!
Для того щоб прийняти участь у розіграші ви повинні залишити коментар з номером "воту".

Переможець буде вибраний випадковим чином за допомогою сервісу random.org

Переможця буде визначено 1830 дня нового світу.
 

Komentet

az110381
az110381 Dita 1,825, 06:45

v1 )

Izjaslav
Izjaslav Dita 1,825, 06:56

Прголосував!

NastushaUKR
NastushaUKR Dita 1,825, 07:00

v4

adig04
adig04 Dita 1,825, 07:05

V6 s175

Mister Kirk
Mister Kirk Dita 1,825, 07:07

v7 s 176

можливо повезе!

Bojan Figaro
Bojan Figaro Dita 1,825, 07:08

v8

waldemardp
waldemardp Dita 1,825, 07:09

Цікаво кого ви наберете таким способом? навряд ви хороших людей скоріш за все таких як імам та інших пристосуванців-блазнів.

Tanysha
Tanysha Dita 1,825, 07:11

V9

Igoreckkkk
Igoreckkkk Dita 1,825, 07:15

воте

Zv1r
Zv1r Dita 1,825, 07:26

v10

AkexxKAN
AkexxKAN Dita 1,825, 07:58

v12

Wadik.1997
Wadik.1997 Dita 1,825, 08:02

v13

Valeviko
Valeviko Dita 1,825, 08:12

v14

uhadaj
uhadaj Dita 1,825, 08:22

v16

vipboy
vipboy Dita 1,825, 08:31

v17

ShamANGEL
ShamANGEL Dita 1,825, 08:32

v18

Liksandr
Liksandr Dita 1,825, 08:37

v19

Burkotun
Burkotun Dita 1,825, 08:38

v20

Motuzka
Motuzka Dita 1,825, 08:45

v21

McSimka22
McSimka22 Dita 1,825, 08:49

в22

White Thanatos
White Thanatos Dita 1,825, 08:53

v23

Viacheslav Ukr
Viacheslav Ukr Dita 1,825, 08:56

v24

waldemardp
waldemardp Dita 1,825, 09:02

v25 а S і так вже був ))) о тепер можна і прийняти участь і навіть шаутнуть )))

Seffio
Seffio Dita 1,825, 09:41

V26

BiantUA
BiantUA Dita 1,825, 09:48

v27

NGC300x1
NGC300x1 Dita 1,825, 09:51

v28

ljon
ljon Dita 1,825, 09:51

29

ME45
ME45 Dita 1,825, 09:59

V30

BlackUA
BlackUA Dita 1,825, 10:08

v31

Ardisen
Ardisen Dita 1,825, 10:17

v32

Bogdan-Halamydnyk
Bogdan-Halamydnyk Dita 1,825, 10:19

V34

Valz
Valz Dita 1,825, 10:41

v35

Wassarion
Wassarion Dita 1,825, 10:47

v36

lvanna
lvanna Dita 1,825, 10:59

v37

Driver of ufo
Driver of ufo Dita 1,825, 11:03

v38

Kotugoroshko
Kotugoroshko Dita 1,825, 11:09

v39

Vernydub
Vernydub Dita 1,825, 11:15

v40

ED 80
ED 80 Dita 1,825, 11:17

v41

Fatigas
Fatigas Dita 1,825, 11:19

v42

Jagudrul
Jagudrul Dita 1,825, 11:24

в43

Petro Sagaydachniy
Petro Sagaydachniy Dita 1,825, 11:26

v44

XcaliburKhUa
XcaliburKhUa Dita 1,825, 11:32

v45

faraon41kk
faraon41kk Dita 1,825, 11:50

v46

Orest Yurga
Orest Yurga Dita 1,825, 12:24

v47

EdgarPO
EdgarPO Dita 1,825, 12:30

v48може пощастить

Hordin
Hordin Dita 1,825, 12:32

v49

Vilar47
Vilar47 Dita 1,825, 12:48

V 50

JAROSLAV UA
JAROSLAV UA Dita 1,825, 12:51

V 51

Misha Stetsiv
Misha Stetsiv Dita 1,825, 12:57

v52

Bravlin
Bravlin Dita 1,825, 13:10

53

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.