Ambienti on/off

Join the new world

 

:) try me :)

Dita 1,914, 16:05 E Publikuar në Romania Republika e Moldavisë nga Bielo Hatman

Cine vrea paine?

stiti ce aveti de facut!

Who wants bread?

know what to do!

 

Komentet

larrasian
larrasian Dita 1,914, 18:46

v4 s35

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,914, 19:15

v 5 sub 36 +add+shout

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,915, 10:20

Successfully transferred 50 item(s) to R.A. Diaz. Thanks!

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,914, 19:30

v6 sub37 + a + s

frajco
frajco Dita 1,914, 19:46

v7 + s38 + shout

GHRrecall
GHRrecall Dita 1,914, 19:56

v8 s39 shout

QBRA2
QBRA2 Dita 1,914, 20:12

9/40 add shout

TheBeattles
TheBeattles Dita 1,914, 20:32

v 10 , susc 41 , shouts

yeesus
yeesus Dita 1,914, 20:46

12/42 ADD SHOUT

triperozzz
triperozzz Dita 1,914, 21:10

13//43//shout

PabloSandoval
PabloSandoval Dita 1,914, 21:12

14 / 44 + shout

Solidados
Solidados Dita 1,914, 21:26

v15 s45

AbogadoVic
AbogadoVic Dita 1,914, 21:28

16/46 SHOUT

Renzo Gamer
Renzo Gamer Dita 1,914, 21:45

18/48 + shared

dia761
dia761 Dita 1,914, 22:01

v 19 s 49

M3gatr0m
M3gatr0m Dita 1,914, 22:06

v20+s50
Added as Friend
Shouted

alecokmkz
alecokmkz Dita 1,914, 22:33

21/51+shout

Sergiuts
Sergiuts Dita 1,915, 23:13

26/52 + shout

guna123
guna123 Dita 1,915, 23:15

27/53 shout

t150
t150 Dita 1,915, 23:23

29/54

Capitan General Smilodon
Capitan General Smilodon Dita 1,915, 23:56

32/55

Mentalist de Bucovina
Mentalist de Bucovina Dita 1,915, 00:21

Vot 34
Abonat mai demult :}

Spor!

Ralllluca
Ralllluca Dita 1,915, 00:57

v 36
s 56
multumesc

stanisavs
stanisavs Dita 1,915, 01:00

37/57

cunetlog
cunetlog Dita 1,915, 01:38

39/58

Ramnicu
Ramnicu Dita 1,915, 02:17

v40 s59

Plamko72
Plamko72 Dita 1,915, 02:53

v42/s60

JuanPacman
JuanPacman Dita 1,915, 03:23

v43 s61

Equinoxx
Equinoxx Dita 1,915, 04:03

47 / 62

jorgeprosario
jorgeprosario Dita 1,915, 04:16

v48 s 63 shout

IvanVIK
IvanVIK Dita 1,915, 04:34

49/64

A. Yupanqui
A. Yupanqui Dita 1,915, 05:04

v 50 + s 65 + shout!!!

Portenio22
Portenio22 Dita 1,915, 05:12

51/66 🙂

Walther PPK
Walther PPK Dita 1,915, 05:42

v 52 s 67

Nueve9
Nueve9 Dita 1,915, 05:42

V 53 / S 68 + shout + Thanks

S C U K A C S
S C U K A C S Dita 1,915, 06:04

54/69 +s

Francisco Di Anconia
Francisco Di Anconia Dita 1,915, 06:31

v56 / s70

Viarizi
Viarizi Dita 1,915, 06:46

v57/s71

Rocio21
Rocio21 Dita 1,915, 06:56

v58 s72

Eslabon Perdido
Eslabon Perdido Dita 1,915, 06:57

v59 s73

Stone Cold ll
Stone Cold ll Dita 1,915, 07:28

60/74

Jony Kalaczuk
Jony Kalaczuk Dita 1,915, 07:50

v 61 , susc 75 , shouts

Nacho82
Nacho82 Dita 1,915, 08:24

62/76

cristiiiy
cristiiiy Dita 1,915, 09:20

v64 s 77

Felpudon
Felpudon Dita 1,915, 09:39

V68 S78 + shout

Mataco
Mataco Dita 1,915, 09:48

66/79+shout

Crazed03
Crazed03 Dita 1,915, 10:05

68/80

Leandro Aveo
Leandro Aveo Dita 1,915, 10:21

v69 s81

Pablo Delft
Pablo Delft Dita 1,915, 10:34

v70, s82

Majid.esf
Majid.esf Dita 1,915, 10:56

V 71
S 83

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.