Ambienti on/off

Join the new world

 

[創刊號]聽說發廢文就可以上TOP5

Dita 1,910, 21:33 E Publikuar në China Republika e Kinës (Tajvan) nga Godbird

上次發廢文吃了無頭雞一個FP
這次先放張圖意思一下
鎮壓日本起義 謝謝ももいろクローバーZ
我老婆夏菜子與他愉快的四個伙伴

 

Komentet

Godbird
Godbird Dita 1,910, 21:34

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:38

test

Godbird Dita 1,911, 04:39

Komenti u fshi

Godbird Dita 1,911, 04:40

Komenti u fshi

Godbird Dita 1,911, 04:41

Komenti u fshi

Godbird Dita 1,911, 04:41

Komenti u fshi

Godbird Dita 1,911, 04:41

Komenti u fshi

Yech
Yech Dita 1,911, 04:41

test

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:44

\世界のももクロNo.1/

MoleeA
MoleeA Dita 1,911, 04:48

這樣留言變得很複雜

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:49

一篇報紙可以多開戰場 !

smartedboy
smartedboy Dita 1,911, 13:56

test

smartedboy
smartedboy Dita 1,911, 13:57

test

calvin123
calvin123 Dita 1,911, 14:25

OAQ753951
OAQ753951 Dita 1,910, 21:36

V0

\0.0/

TigerOrchid
TigerOrchid Dita 1,910, 21:39

v 2
拜見大嫂

ereha.h
ereha.h Dita 1,910, 21:39

ももいろクローバー~~~~~~~~~~~Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rommelTaiwan
rommelTaiwan Dita 1,910, 21:39

恩,本來那個比較漂亮,神鳥的水準下降了

不過最少從2次元變成3次元了

csnes4208
csnes4208 Dita 1,910, 22:01

看到大嬸..交給神鳥來照顧了OAO

OAQ753951
OAQ753951 Dita 1,911, 04:38

真的 第一張嚇到我了OAO

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:45

你想決鬥嗎

MinHsien Sung
MinHsien Sung Dita 1,910, 22:16

不要衝動 要看清楚阿......

DoroWolf
DoroWolf Dita 1,910, 22:29

YO~

shayumin
shayumin Dita 1,910, 22:33

v

shockice
shockice Dita 1,910, 22:40

V

Jet Li Zhang
Jet Li Zhang Dita 1,911, 23:07

v 他...................................愉快的四個伙伴

uedar
uedar Dita 1,911, 23:53

V

Dorekers
Dorekers Dita 1,911, 00:08

竟然没有人刷神鸟必须死么……

shayumin
shayumin Dita 1,911, 04:39

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,911, 04:42

Undead.Kenny
Undead.Kenny Dita 1,911, 04:43

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:45

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:45

開後宮

OAQ753951
OAQ753951 Dita 1,911, 04:57

後宮必須倒!!

brckone1
brckone1 Dita 1,911, 00:22

V+S

utahime chrome
utahime chrome Dita 1,911, 01:22

原來你的頭項是這個...
你要不要考慮再換一下

Godbird Dita 1,911, 04:35

Komenti u fshi

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:35

YA

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:52

看看能回到第幾樓

Godbird
Godbird Dita 1,911, 05:39

只刪除開頭的話不會整串被刪掉=_=

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:52

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:52

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:53

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:53

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:53

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:53

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:54

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:54

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:54

\世界のももクロNo.1/

Godbird
Godbird Dita 1,911, 04:54

\世界のももクロNo.1/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.