آموزش کامل ارپابلیک - درس پنجم ××جنگ ها××

Day 2,154, 05:37 Published in Iran Iran by Dr.SkA
درود ،
این قسمت پنجمین قسمت درس هست که راجع به مکانیزم و نوع جنگ ها توضیح دادم ، یک فحش اول به ادمین بدم که مثلا این یه بازی تحلیلی و استراتژی هست ، مثلا ها ، بعد تو روزنامه نمیشه یه جدول کشید تا توضیحات جنگ رو بدی ، خاک بر سر ادمین کنن :دی
این راست چین چپ چین هم که ترکوند مارو ، سوتی بود حتما بگید پایین مقاله !!!
شروع کنیم !!!
خوب الان شما کامل با بازی آشنا شدید پس وقتشه یکم آموزش هارو پیشرفته تر بکنیم .این درس کل فرآیند جنگ در بازی ارپابلیک رو میخوام توضیح بدم ، یکم گستردگیش زیاد هست و نمیدونم از کجا شروع کنم

جنگ های مستقیم و نحوه شروع جنگ ها )
از نحوه شروع جنگ براتون میگم ، جنگ های مستقیم در ارپابلیک به 3 صورت آغاز میشن

  • جنگ روبه رو (Declare War) :
    با اعلان جنگ به کشوری که با اون مرز مستقیم داریم ، این لایحه میتونه به دست رئیس جمهور تصویب بشه ، رئیس جمهور میاد کشور مورد نظر رو به همراه شهر مورد نظر رو انتخاب میکنه و لایحه رو تصویب میکنه و در مجلس 24 ساعت وقت دارن که مثبت یا منفی بدن ، از این نوع جنگ دیگه استفاده نمیشه زیاد چون هم هزینه زیاد داره و هم یک مرحله ای هست و همچنین مانند لایحه دشمن خونی 10% تخریب بیشتر رو نداره ، هزینه این جنگ برای آغاز به این صورت محاسبه میشه :
(دویست گلد + 10% ضرب در تعداد شهروندان بالای سطح 5 کشور حمله کننده)


(به دلیل دسترسی نداشتن به پنل ریاست جمهوری عکس نسخه فارسیشو ندارم)

حمله هوایی (Air Strike) :
حمله هوایی هم همانند اعلان جنگ مستقیم هست ولی دیگه مثل اون حمله نیازی نیست که با کشور هدف مرز مشترک داشته باشیم و میشه به هر شهری در جهان حمله کرد که این لایحه فقط توسط ریاست جمهوری تصویب میشه و به مجلس برده میشه برای رای گیری و همچنین قابل ذکر هست که هر کشور هر 14 روز یکبار میتونه حمله هوایی انجام بده و این نوع جنگ چند مرحله ای هست و اگر پیروز بشه کشور مهاجم میتونه به منطقه بعدی حمله کنه تا وقتی که کشور هدف دیگه منطقه ای نداشته باشه ولی اگر کشور مهاجم در جنگ اول شکست بخوره جنگ کامل بسته میشه . کشور هایی که کامل تسخیر شده باشند و شهری نداشته باشند نمیتونن حمله هوایی کنن و همچنین لازم به ذکر هست که شهر هایی که با حمله هوایی تسخیر میشن بونوسش قابل استفاده نیست به علت نداشتن مرز با پایتخت . برای حمله هوایی به مقداری مشخص غذا و پول نیاز هست که از رابطه زیر بدست میاد :
میزان فود مورد نیاز = (تعداد کل جمعیت کشور مهاجم + جمعیت تمام کشورای متحد با مهاجم) ضرب در 250
میزان پول مورد نیاز = (یک میلیون ریال + صد هزار ریال برای هر منطقه تحت اشغال کشور مهاجم که جزو مناطق اصلیش نیست) ضرب در (یک بعلاوه 25 ضرب در (تعداد مناطق فود تحت اشغال) تقسیم بر صد) کل تقسیم بر پانزده



(به دلیل دسترسی نداشتن به پنل ریاست جمهوری عکس نسخه فارسیشو ندارم)


دشمن خونی (Natural Enemy) :
این لایحه توسط مجلس و به همچنین رئیس جمهور میتونه تصویب بشه و مثل دکلر وار باید دو کشور مرز مشترک داشته باشن با این تفاوت که این لایحه هزینه نداره و همچنین 10% درصد تخریب بیشتر رو برای شهروندان کشور داره ، این جنگ چند مرحله ای هست تا جایی که کشور مدافع منطقه ای نداشته باشه یا منطقه با مرز مشترک کشور مهاجم نداشته باشه ، قابل ذکر است اگر کشور مهاجم در جنگ اول شکست بخوره ، جاش با کشور مدافع عوض میشه ، یعنی کشور مدافع قدرت عمل رو دستش میگیره و به کشور مهاجم که الان شده کشور مدافع حمله میکنه و اگر کشور مدافع پیشین که مهاجم کنونی هست شکست بخوره باز جاشون عوض میشه . این لایحه بر خلاف دو لایحه قبلی به 66% آرای مثبت مجلس نیاز داره ، و اینکه این 2 کشور نمیتونن لایحه صلح امضا کنن مگر پس از 7روز دشمن خونیشون رو بردارن از روی همدیگه(اگر دیگه مرز مشترکی نداشته باشند نچرال خود به خود از بین میره وگرنه اگه مرز داشته باشند پس از 7روز میتونن لغو کنن دشمن خونی رو) .
(به دلیل دسترسی نداشتن به پنل ریاست جمهوری عکس نسخه فارسیشو ندارم)

مکانیزم جنگ ها )
جنگ ها در ارپابلیک شامل نبرد هایی هست که یک طرف مدافع و طرف دیگر مهاجم هست ، نبرد ها شامل شامل نبرد های کوچکتر هستند که به اون ها اصطلاحا "بتل" یا "راند" میگند .
در هر بتل 4 لشکر(دیویژن) میجنگند که بر اساس سطح تجربه دسته بندی شده اند .



نبرد ها :
نبرد ها بر سر تسخیر شهر ها هست ، هر نبرد بین 12 تا 30 ساعت طول میکشه و بستگی به این داره که کدوم کشور اول به امتیاز 83 برسه ، برنده کسی هست که زودتر به 83 امتیاز برسه ، هر لشکر در نبرد یک امتیاز مشخصی رو میده در صورت پیروزی در هر بتل که در زیر براتون آوردم



در پایان همه نبرد ها و بعد از بسته شدن جنگ به 2نفر مدال قهرمان جنگ داده میشه که یکی از سمت مدافع و دیگری از سمت مهاجم هست که بیشترین تخریب رو در طول کل جنگ داشتن و 5گلد جایزه داره .

بتل ها :

هر نبرد بین 8-15 بتل داره که هر بتل 1.5 تا 2 ساعت طول میکشه به پایان برسه . برای پیروزی در هر بتل کشوری که زودتر به امتیاز 1800 برسه برنده بتل هست .


برای تموم شدن یک بتل هر لشکر(دیویژن) نیاز داره تا یک کشور به امتیاز 1800 برسه ، و کشوری که زودتر برسه امتیاز اون به نسبت لشکری که به 1800 رسیده براش محاسبه میشه . نحوه محاسبه این امتیزات رو در زیر براتون آوردم :
  • دقایق 0-30 ، 10 امتیاز در هر دقیقه
  • دقایق 31-60 ، 20 امتیاز در هر دقیقه
  • دقایق 61-90 ، 30 امتیاز در هر دقیقه
  • دقایق 91-120 ، 60 امتیاز در هر دقیقه
در هر بتل 8 مدال قهرمان بتل بین بازیکنا اهدا میشه که برای بیشترین وارد کننده تخریب در اون بتل و دیویژن هست که میشه هر کشور 4 مدال و هر دیویژن 1مدال .
تعداد طلای پاداشی برای قهرمان بتل متفاوت هست بین لشکر های مختلف که در زیر مقدارش اومده

دسته بندی جنگ ها )

جنگ های مستقیم : که هر 3تاش رو بالا توضیح دادم
انقلاب ها : وقتی در جنگ های مستقیم شهری به دست کشوری به غیر از کشور اصلی صاحب اون شهر میفته ، مردمی که در اون شهر هستند با پرداخت 1000 ریال میتونند در اون شهر انقلاب کنند که به 10 نفر نیاز هست برای این کار ، فرآیند جنگ در انقلاب ها هم همانند جنگ های مستقیم هست فقط در صورت پیروزی انقلابیون ، منطقه به کشور اصلیش برمیگرده و یک جنگ تک مرحله ای هست و ادامه دار نیست . لازم به ذکر هست اگر انقلاب شکست بخوره ، تا 24 ساعت نمیشه انقلاب دوباره انجام داد و بازیکنانی که از انقلاب شکست خورده حمایت کردن هم تا 7روز نمیتونن دیگه از انقلابی حمایت کنن که آزاد بشه .


خوب این درس هم تموم شد ، تا درسای بعد منتظر باشید .
درس اول
درس دوم
درس سوم
درس چهارم
درس پنجم
درس ششم
درس هفتم

اگر سوالی داشتید بپرسید یا به اکانت زیر در بازی نامه بدید
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6391151
موفق باشید - سیاوش

پ.ن : جا داره یک تشکر ویژه خوشگل موشگل هم از مالک مگاهک عزیز بکنم :ایکس
پ.ن : روزنامه دولتی نیست !!!