Ambienti on/off

Join the new world

 

[TF] Trade Federation/무역 연합

Dita 1,827, 18:12 E Publikuar në South Korea Serbia nga Jeremy Jeong


Dear citizens of eSK:

'The Korean' party was reborn as Trade Federation Party.

Play smart and enlighten people!

Our party's economic stance is far-left, and social orientation is toward libertarian now. It means that we encourage people to share their profit with others and to make important information public as well. By doing those, we expect not only each citizen, but also eSK to have better wealth and wellness.

In particular, we encourage people to share important information for trading and investment. In addition, we empower party members to have better understanding of the economic module in eRep to take advantage of the system. Finally, we expect to provide eSK with more citizens who have better appreciation of this game.

Trade Federation Party is welcoming anybody who is interested in more understanding of this game.

Thank you for your invaluable support!

Jeremy


안녕하세요, 시민 여러분:

'The Korean' Party가 무역 연합(Trade Federation Party)로 다시 태어났습니다.

Play smart and enlighten people!

우리당은 무역 및 투자 정보를 공유함으로써 각 시민의 이익과 국가의 이익을 지원합니다. 특히 이 게임의 이해도를 높일 수 있는 정보를 제공함으로써 eSK 내에 성숙한 시민들을 공급하는 것을 목적으로 하고 있습니다.

무역 연합은 이 게임에 대한 더 높은 이해에 관심이 있는 모든 사람을 환영합니다.

감사합니다.

Jeremy
 

Komentet

KIDE777
KIDE777 Dita 1,828, 01:55

내 장인어른 \o/

Dokabi
Dokabi Dita 1,828, 09:37

so interesting name 🙂

the tormented one
the tormented one Dita 1,829, 23:19

ok

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.