Ambienti on/off

Join the new world

 

[tBRE] BNA military strike - day 1824

Dita 1,825, 08:39 E Publikuar në Belgium Belgjika nga Tony Clifford

On day 1824 the Belgian National Army did a strike in a battle of the Resistance War for the Liberation of Flanders.

11 Soldiers partecipated, among them 2 fighters from the 1st Regiment, 3 fighters from the 2nd regiment and 5 fighters from the 3rd Regiment. For some of them this was their first BNA strike.

NLSP was the soldier which had the highest weighted influence and the highest div4 influence. Stijn Puttemans was the second in weighted influence and the most active among div2 soldiers. Then third was BrunoCND, with the highest div3 influence.
NLSP and Stijn Puttemans won a Battle Hero Medal in their respective divisions!


_________________________________________________________________________

by Tony Clifford
________________________________________________

 

Komentet

Gyantse
Gyantse Dita 1,825, 08:44

Voted

Cotarius
Cotarius Dita 1,825, 09:18

V

Kiyonori Dragnier
Kiyonori Dragnier Dita 1,825, 09:52

I'm sad I have missed this one, i'll be there next time 😉

BrunoCND
BrunoCND Dita 1,825, 10:50

Voted

NLSP
NLSP Dita 1,825, 10:54

don't worry kiyonori, I fought also for you ^^

Beaverss Tribute to Raskol
Beaverss Tribute to Raskol Dita 1,825, 10:55

v 😉

Stijn Puttemans
Stijn Puttemans Dita 1,825, 11:41

Voted

ValdemarButor
ValdemarButor Dita 1,826, 23:43

Belgium is small. But it has community.
\o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.