Ambienti on/off

Join the new world

 

[SUPRIMIDO]

Dita 1,867, 05:28 E Publikuar në Spain Spanja nga Hunnter Yoel
 

Komentet

Aleju
Aleju Dita 1,867, 05:29

Pole IFERA!

fourfantastic
fourfantastic Dita 1,867, 05:33

Indepentistaaaaaaaaaax

Vihesito
Vihesito Dita 1,867, 05:33

La llama que mantiene unida a eEspaña.

alvazna2.0
alvazna2.0 Dita 1,867, 05:45

IF PROPAGANDA

NueveOcho
NueveOcho Dita 1,867, 05:48

Mis ojos...

Pau Esteve
Pau Esteve Dita 1,867, 05:57

se dice mis hogos blavero

elMengu
elMengu Dita 1,867, 06:13

No.

Sr. Moran
Sr. Moran Dita 1,867, 06:15

Purificale, purificale

Derviriles
Derviriles Dita 1,867, 06:20

que ministerio me toca?

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Dita 1,867, 06:48

first+vs

first=tank please : (

Esklavo
Esklavo Dita 1,867, 07:09

p... llama

Capitan Segundo Redondo
Capitan Segundo Redondo Dita 1,867, 07:16

hunnter guarra este artículo no te lo spameo

Alesis Bonte
Alesis Bonte Dita 1,867, 07:22

Esto es arte.
V

New Bilbao
New Bilbao Dita 1,867, 07:39

En epocas de ecrisis.... la llama-da el ahorro

Alesis Bonte
Alesis Bonte Dita 1,867, 07:44

Me presentaré en economia y subiré el puto salario minimo a 200 esp.

Z3R05
Z3R05 Dita 1,867, 07:49

jajja
@lizan

todos a la ruina, mejor a 300 como hce un año

Alesis Bonte
Alesis Bonte Dita 1,867, 08:01

Lo que sea, pá que los jews de turno me saquen el tema de lo bueno que es el jold barato y el beneficio que sacan con las Qmierda a costa de los novatos. Weah!

angelvrle
angelvrle Dita 1,867, 08:08

:Catleninapproves:

Fernando Robi
Fernando Robi Dita 1,867, 08:18

Botellado

Radixan
Radixan Dita 1,867, 08:20

v+s

Gixeska
Gixeska Dita 1,867, 10:40

adiguas

Minino.
Minino. Dita 1,868, 18:27

VC

NESHone666
NESHone666 Dita 1,868, 18:32

Vihesito me llamo para MoFA sisis

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.