Ambienti on/off

Join the new world

 

先輩後輩のプログラム - 配達 - Senpai-Kohai Program - Distribution VIII.

Dita 1,899, 11:09 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Kitsune Usureki


Attention citizens between level 5 and 25! Complete your Daily Order, leave a comment with a screenshot to get your reward!

This giveaway is vaild on the days of 1899 and 1900 of the New World.

Attention citizens between level 1 and 25! Leave a comment to get minor supplies!

This giveaway is vaild on the days of 1899 and 1900 of the New World.

The giveaway will be registered on the Financial Database of the Ministry of Education by Day 1897 of the New World.

This distribution is supported by TamamaNitohei, Senpai of the Ministry of Education. Many thanks to him!Kitsune Usureki
Day 1,899 of the New World
くろにしび


Do not forget to vote and subscribe for further news!
 

Komentet

billilikos
billilikos Dita 1,899, 12:26

Done!!! But how can i leave the screenshot??? 😃

Coo Coo
Coo Coo Dita 1,899, 12:27

Yes indeed! How do we upload the picture?

Squibeel
Squibeel Dita 1,899, 12:40

http://tinypic.com/

biodiesel
biodiesel Dita 1,899, 17:18

here it is :

http://i46.tinypic.com/1iei5g.jpg

battle of shikoku day 1899

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,900, 23:45

we should put every new player in the IMA

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,900, 05:50

@ Natsu : No, it is totally unnecesary. Nippon Power also takes care for its rookie warriors, not to mention that we defeated three times more opponent that IMA.

200q2 food, 25q1 weapons sent to billilikos. Also sent 100 JPY for DO.
200q2 food, 25q1 weapons sent to biodiesel. Also sent 100 JPY for DO.
200q2 food, 25q1 weapons sent to Coo Coo. Please link an uploaded screenshot in a comment to get your reward for a completed DO.

billilikos
billilikos Dita 1,900, 12:33

So we should do that every day???? 😃
hehehehehee

biodiesel
biodiesel Dita 1,901, 02:48

So we only have 3 citizens who got the supplies??
hehehehehee

Auraborus
Auraborus Dita 1,901, 06:04

Voted and shouted!

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,901, 06:11

@ Natsu : No, it is totally unnecesary. Nippon Power also takes care for its rookie warriors, not to mention that we defeated three times more opponent that IMA.

With this thinking, it will never work to help new player efficiently.... I don't want to start a discussion about this again....

but don't think Nippon Power is the best 🙂

Concentration new player in 1 MU is a good thing is think

Anorna
Anorna Dita 1,902, 06:27

nooo, i dont want to leae Maid Cafe 🙁

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.