Ambienti on/off

Join the new world

 

先輩後輩のプログラム - 配達 - Senpai-Kohai Program - Distribution VII.

Dita 1,894, 02:04 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Kitsune Usureki


Attention citizens between level 5 and 25! Complete your Daily Order, leave a comment with a screenshot to get your reward!

This giveaway is vaild on the days of 1894 and 1895 of the New World.


The giveaway will be registered on the Financial Database of the Ministry of Education by Day 1897 of the New World.Kitsune Usureki
Day 1,894 of the New World
くろにしび


Do not forget to vote and subscribe for further news!
 

Komentet

Black . Star
Black . Star Dita 1,894, 03:41

Voted desū

Amamiya Mii
Amamiya Mii Dita 1,894, 05:50

voted~

Geezus
Geezus Dita 1,895, 13:52

Voted!
\☺

Anorna
Anorna Dita 1,895, 14:27

hello. i'm leaving screenshots, hope that will be enough 🙂
http://prntscr.com/qnqh6 -showing my DO is completed.
http://prntscr.com/qnqdm - my influence done

Auraborus
Auraborus Dita 1,895, 15:33

Great Program!
Voted!

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,895, 22:23

1 gold sent to Anorna. Congratulations!

Anorna
Anorna Dita 1,896, 01:56

oooh, thank you very much Usu, and Geezus for the food 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.