Ambienti on/off

Join the new world

 

[SaM] Congress Candidature Muharram 1434 / november 2012

Dita 1,828, 00:02 E Publikuar në Saudi Arabia Arabia Saudite nga abdullah australi


[SaM] is elated to publish this message from the party president:

ayuhal muslimoon, asalaamu alaykum wa rahmatullah wa barakatuhu

and greetings to fellow citizens

The Congress election is nearing, all real arabs and all friends of arabia are encouraged to join the party and candidate for congress to limit the possibility of PTO and assist in the governance of this eNation.

Noting that it is a responsibility, everyone that seriously expects to get into congress must be prepared to pledge that they will ONLY propose laws after consulting the appropriate government ministers, that they give CS passes to applicants ONLY when the Minister of Interior approves, and that they voluntarily donate the 5 gold from the medal to the treasury of Arabia, for the advancement of public programs (including the Weapons for Warriors which is running successfully).

Copy and paste the below link to fill out the pledge form:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG1GdzhTSjZZXzZJMW5WazgtSHZkQUE6MA#gid=0

Candidates that have not filled out the pledge will not be selected in accordance with the government decision.

ma' salaam and goodbyeAdvice to New Players:

Join the 'Armed Forces' Military Unit, that way you will be noticed by the commanders and will be supplied food to assist your development.This is [SaM], eating honey and ginger, signing out.
 

Komentet

anakin987
anakin987 Dita 1,828, 00:21

Voted. Great article!

Cherruves
Cherruves Dita 1,828, 10:51

invalid link

killer of worlds
killer of worlds Dita 1,828, 11:14

you have to copy it then paste it in your url

napan jr
napan jr Dita 1,828, 13:47

vote

otyat
otyat Dita 1,828, 22:08

v

Nekor75
Nekor75 Dita 1,829, 05:58

v

boooot
boooot Dita 1,871, 08:55

V

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.