Ambienti on/off

Join the new world

 

[Power Spin] FTFY

Dita 2,221, 10:43 E Publikuar në USA SHBA nga Gnilraps

Don't Go into that Barn (Mandatory listening)
Day 2221 of the New World
19 December, 2013
FTFY


You may now return to your regularly scheduled clicking 

Komentet

Gnilraps
Gnilraps Dita 2,221, 10:42

You are welcome.

Kutluk Bilge Kul Jack4dam
Kutluk Bilge Kul Jack4dam Dita 2,221, 10:45

ikinç

Kutluk Bilge Kul Jack4dam
Kutluk Bilge Kul Jack4dam Dita 2,221, 10:45

sal gelsin

mason YCK92
mason YCK92 Dita 2,221, 10:47

lol

Rikardoferreira
Rikardoferreira Dita 2,221, 11:00

lool

pogonici
pogonici Dita 2,221, 11:03

Indeed red button should have there the right place. 😉

Jastor Gallywix
Jastor Gallywix Dita 2,221, 11:03

hahahahahaha

Dio Hostilian
Dio Hostilian Dita 2,221, 11:04

perfect positioning of the button.

MuradSelim
MuradSelim Dita 2,221, 11:11

v.sal

nimnul
nimnul Dita 2,221, 11:17

boated

Bucephalus92
Bucephalus92 Dita 2,221, 11:18

lol voted

Pasok na goustaroume
Pasok na goustaroume Dita 2,221, 11:20

super lol

Berat Gashi
Berat Gashi Dita 2,221, 11:20

Voted

dead dreamer
dead dreamer Dita 2,221, 11:19

hehe

TheRomanWarrior
TheRomanWarrior Dita 2,221, 11:21

lol voted 😛

Kamrad Stomper
Kamrad Stomper Dita 2,221, 11:21

nice nice

Khawaja ail
Khawaja ail Dita 2,221, 11:23

hahaha

NIGHTMARE WARRIOR
NIGHTMARE WARRIOR Dita 2,221, 11:24

true

vasko_009
vasko_009 Dita 2,221, 11:24

true story

DiPink Pie
DiPink Pie Dita 2,221, 11:29

Too late I already did it one time!!! :I

Lorenzo Anello
Lorenzo Anello Dita 2,221, 11:31

raped the vote button

NueveOcho
NueveOcho Dita 2,221, 11:31

genious 🙂

Bhane
Bhane Dita 2,221, 11:33

boated

NWsFF
NWsFF Dita 2,221, 11:46

😃

Franklin Stone
Franklin Stone Dita 2,221, 12:20

\0/...FTW...07

Arrden
Arrden Dita 2,221, 12:29

True

Acidify
Acidify Dita 2,221, 13:50

Too Late! However, it is nothing more than a rigged casino - a gold sink.

Jack Lantos
Jack Lantos Dita 2,222, 00:11

perfect metaphor for the whole game

Woodstock Libertarian
Woodstock Libertarian Dita 2,221, 15:03

yeah. rip-off!!

Woodstock Libertarian
Woodstock Libertarian Dita 2,221, 15:02

yeah. rip-off!!

Georgian Queen
Georgian Queen Dita 2,221, 17:22

xD

googoodoll
googoodoll Dita 2,221, 17:28

so true

melga
melga Dita 2,221, 18:13

XD

StompingBoots
StompingBoots Dita 2,221, 21:20

There isn't a single thing on that that is worth even 1 gold. What the hell was plato thinking?

Mourning Star
Mourning Star Dita 2,221, 21:55

But seriously... how many times have you used it? 😛

dk3dknight
dk3dknight Dita 2,222, 04:25

My spinner is broken 🙁

Thee Koncerned Citizen
Thee Koncerned Citizen Dita 2,222, 10:51

Pro tip: Only the first spin daily is free...

dk3dknight
dk3dknight Dita 2,222, 20:21

😛 oh its fixed now kinda odd.. 😛

koruptor
koruptor Dita 2,222, 21:51

Voted

Blue Jonis
Blue Jonis Dita 2,223, 01:20

hehe

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Dita 2,223, 02:49

\o/

kirintaimu
kirintaimu Dita 2,223, 03:13

V for vaginal discharge

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.