Ambienti on/off

Join the new world

 

[PKeM] - Party President

Dita 1,544, 20:04 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga JUJAI23


Gua nak bertanding presiden.. ada masalah?

kita semua tahu PKeM sudah mempunyai 10 orang calon presiden.. Jadi apa ada hal kalau gua tambah lagi sorang untuk memeriahkan majlis... lagipun gua lama sudah tak menjejakkan di ibu pejabat PKeM.. baik sebagai penyelaras pilihan raya mahupun sebagai ahli majlis tertinggi.. Oleh itu, marilah kita menyemarakkan lagi pilihan raya parti pada bulan ini.. mari pecahkan monopoli rakyat asing di negara ini. Kepada anak - anak yang masih muda seperti shuvail, monkeyboom, shamganu atau sesiapa sahaja yang masih tidak memahami sepak terajang politik eMalaysia terutama Parti Kemajuan eMalaysia ini, harap memikirkan kembali penyertaan anda dalam pilihan raya ini..


Marilah bersama saya

 

Komentet

Amli Nujhan
Amli Nujhan Dita 1,544, 22:49

ALL THE BEST

Atsalenios
Atsalenios Dita 1,545, 04:12

o7

I n f o r m e r
I n f o r m e r Dita 1,545, 08:26

although I dont understand your article but I wish you good luck in PP election

crvnazvezda
crvnazvezda Dita 1,545, 09:05

good luck

Dr. Straatman
Dr. Straatman Dita 1,545, 20:24

Just want to double check, did you call Shuvail and monkeyboom young?

Hajariyan X2
Hajariyan X2 Dita 1,546, 06:56

hajariyan+1

Monkeyboom Yau
Monkeyboom Yau Dita 1,546, 08:06

07

zeropercent
zeropercent Dita 1,546, 17:45

gua kasi satu vote..

Neon Nexus
Neon Nexus Dita 1,547, 04:32

lol, bagi sepak terajang kat dorang XD

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.