Ambienti on/off

Join the new world

 

[Petition] DON'T 'UPGRADE' THE MILITARY MODULE

Dita 1,888, 07:40 E Publikuar në Austria Austria nga C E R O V I N A
So, you might have seen it already:

I have compiled a long, comprehensive list of reasons why it should not be implemented:

1. It's horrible, lame, uninventive, a clear attempt to bandwagon in the 'FPS' market and it sucks A LOT.

Thank you for reading, vote & comment to add your 'signature'!

Developers: We know you've spent a lot of time on this, but it really is bad and is going to be strongly unwelcomed; I urge you to consider a U turn on the decision. Please please please do not add this change. I, for one, will never fight again if the battle module is changed to some failed FPS game; I'm not alone when I say this.

Yours sincerely
C E R O V I N A
 

Komentet

BIack Shadow
BIack Shadow Dita 1,888, 08:11

o7

II. Dexx
II. Dexx Dita 1,888, 08:24

You won't need to use the new module if you don't want to.

redbirdusa
redbirdusa Dita 1,888, 08:41

Voted!

FaraoHun
FaraoHun Dita 1,888, 09:08

it's 6 months or more to we get this "update" and if u want u not need to use this module, they keep the old fight too.

banovano magare
banovano magare Dita 1,888, 12:28

: S

NettoBoy
NettoBoy Dita 1,889, 01:12

As above: it will be optional, not obligatory

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,889, 02:36

If it's optional, it must have some advantages to justify the additional cost, probably more damage. It won't be such a free choice then...

Komeiji Koishi
Komeiji Koishi Dita 1,890, 10:07

Remember eRep Rising's military module?

Akiyama Sairei
Akiyama Sairei Dita 1,891, 04:16

I preffer V1 back then.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.