Ambienti on/off

Join the new world

 

[PCeP] Conclusões do I Congresso Extraordinário

Dita 1,871, 14:32 E Publikuar në Portugal Portugalia nga DMBoss


Caros camaradas e cidadãos de ePortugal,

A direção do partido, vem por este meio, apresentar as conclusões do I Congresso Extraordinário.

Foi decidido por todos que o candidato a ser apoiado pelo PCeP será o smash3r e o seu programa eleitoral.Avante! ☭
A direção do Partido Comunista ePortuguês

Meios Oficiais
Fórum: PCeP
Jornal do PP: DMBoss News
Canal IRC: #CommyPart

 

Komentet

patacofalso
patacofalso Dita 1,871, 20:37

v

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.