Ambienti on/off

Join the new world

 

Organize a resistance war in Vorarlberg

Dita 1,843, 10:31 E Publikuar në Austria Austria nga C E R O V I N A
Organize a resistance war in
Vorarlberg

8 · Vote 3/10 supporters

suport

SUPORT 

Komentet

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,843, 11:19

wozu? geht eh ned durch. i würd da kein geld investieren

Harzakc
Harzakc Dita 1,843, 11:51

o7

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,843, 11:52

C E R O V I E N A ? ? ?

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,843, 12:00

😉

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,843, 12:17

T I E G E R S ; )

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,843, 13:19

🙂 o7

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Dita 1,844, 01:32

Vorarlberg is ancient Hungarian land, we will fight for it (:

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,844, 02:38

o7 C E R O V I N A

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,844, 02:40

Another MA48? How many of you are there? : P

Lupusorul tainic
Lupusorul tainic Dita 1,844, 08:05

Dear citizens,

Open Letter. To Erepublik !

http://www.erepublik.com/en/article/open-letter-to-erepublik--2171013/1/20

If I comment here, it means that i already voted this article.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.