Ambienti on/off

Join the new world

 

[MSSSBPF] Why me hurdime neid keda laavime?

Dita 1,893, 04:45 E Publikuar në Estonia Estonia nga Gta4pk

Artikli autor: Mikrouun
 

Komentet

Hanskan Toss
Hanskan Toss Dita 1,893, 06:47

Ü L I N O R M A A L N E !

Hanskan Toss
Hanskan Toss Dita 1,893, 06:48

Nii hea töö , et kui ma peaks alla kirjutama kuskile siis ma kirjutaks alla kuskile!

Enrii Lindebaum
Enrii Lindebaum Dita 1,893, 07:12

Report article saad alla kirjutada.

Viskaja
Viskaja Dita 1,893, 07:31

Täna on reede!

Viskaja
Viskaja Dita 1,893, 07:32

Homme on laupäev.

Viskaja
Viskaja Dita 1,893, 07:32

Ja pärast seda tuleb pühapäev : )

I.See.Wiener
I.See.Wiener Dita 1,893, 07:45

2 või 3 korda seda juba kopeerinud ???
tundub mulle küll juba lapsikult tiinekad jooksevad tormi

Gerdionu
Gerdionu Dita 1,893, 09:20

Kui seda pesemise värki poleks, oleks ma juba liitunud...

kronor
kronor Dita 1,894, 01:58

Eile oli reede ja mu arvuti keeldus mängimast repeka pläkki, ma ei saa liituda...

Raido428
Raido428 Dita 1,895, 02:48

See oli küll maha visatud 4 minutit minu elust. Too Rebecca laul ma mõtlen. Artikkel oli muidu tore.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.