Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoIA] eCroatia : The Truth Behind The Lies

Dita 1,861, 00:32 E Publikuar në Malaysia Indonezia nga mhifzanbased on the pic, here is our responed on it

Your CP eMalaysia responed

Pic tell a 1000 words right? so here u are.
The truth behind Sabah RW

Div.1


Div.2


Div.3


Div.4


as u can see 99% of the one fight eIndo is NOT eMalaysia Citizen.
 

Komentet

Monkeyboom Yau
Monkeyboom Yau Dita 1,861, 01:21

07

Canester
Canester Dita 1,861, 01:40

I KNOW!! I BELIEVED IT EVEN WITHOUT ALL OF THIS!!

COZ I HAVE A LOT BROTHER HERE!!

RESPECT

o7

Nerzhu1
Nerzhu1 Dita 1,861, 02:02

I had informed countless times to all eMalaysian not to support RW at Sabah, only few rogue units that are not under my commands.

RyuYuki
RyuYuki Dita 1,861, 02:44

Respect Muhammad Hifzan
Respect Nerzhu1
Respect Canester

Hail eMalaysia
Hail eIndonesia
Hail Nusantara

o7

Danny Herlino Sutra
Danny Herlino Sutra Dita 1,861, 02:55

o7

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,861, 03:04

voted sebab ada nama aku vote kat post nerzhu1 tuh.. ;p

D4 byk yg nk mercenary medal..25hit je byk..termasuklah victoryleo.. xD

Phantom Pain
Phantom Pain Dita 1,861, 03:43

o7

Damn. that is a very cheap BH.

1NebuLA
1NebuLA Dita 1,861, 07:02

we're in serious trouble mate....those guy are getting serious....

Hail eMalaysia
Hail eIndonesia
Hail eNusantara

Ayasaki Hayate
Ayasaki Hayate Dita 1,861, 07:33

/me makan Leo Syahmessi

Amli Nujhan
Amli Nujhan Dita 1,861, 07:41

Hail Multinesia
Wail Crytia

Blitz Aegis
Blitz Aegis Dita 1,861, 11:39

Cheap BH
but friendship is the most important thing 🙂

Firebourne
Firebourne Dita 1,861, 20:15

The truth behind the lies behind the truth behind the lies behind the truth behind the lies behind the truth behind the lies behind the truth behind the lies. It is a truthception! Or is it a lieception?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.