Ambienti on/off

Join the new world

 

(MoFA) Friends and Albania

Dita 1,889, 08:53 E Publikuar në Albania Shqipëria nga Rilindasi

Friends and Albania

When we have friends why should we be worried? Albania is not alone, Albania has friends, Albania has great people of different nations, Albania has you.

Albanian warriors, along with you, dear friends, fought against Montenegro, defend and win the fight with dignity.

We feel very good to have friends like you.

Fierce battles require true soldiers, men and women of this country managed to win, but not only, we were with you.

Thank you very much

Albania grateful to you. We thank in particular our two heroes Joe Franco and a great friend Enfal TR.

Both were fearless warriors on the field of battle, true eagles. Thank you dear friends.

Joe Franco, now a citizen of Albania, he was with us as a great fighter, so is the true friend, thank you very much friend.

Enfal TR, loved by all of Albania, is welcome any time, in Albania, it has road and open hearts every Albanian, thank you very much dear friend.


Albania and friends, true friends, thank you from the depth of heart.

Today we have 5 territories, Albania is strengthened every day more and more, we are doing the impossible, possible.
Our nation here is strengthened, more than ever, our soldiers are ready for the big battle, they will come, sometimes we will win, sometimes we will lose, but we will remain friends forever.

Signed by:

Minister of Foreign Affairs
GameOverzz

Deputy Minister of Foreign Affairs/Albanian Diplomatic Academy leader
Rilindasi

 

Komentet

keshme
keshme Dita 1,889, 09:01

oo Enfal meşhur olmuşsun o/

kushtrimzz
kushtrimzz Dita 1,889, 09:16

o7

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Dita 1,889, 09:17

v

Joe Franco
Joe Franco Dita 1,889, 09:19

Im nothing less than honored to be fighting shoulder to shoulder with Albanians, for Albania!

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Dita 1,889, 09:32

o7

Pdias7
Pdias7 Dita 1,889, 09:39

Not voted, i want my name in the heroes , lolol , just Kidding!

VOTED!

Razz 5.GB
Razz 5.GB Dita 1,889, 09:42

o7

LmBigger
LmBigger Dita 1,889, 09:42

o7 Joe Franco,
o7 Enfal TR,
o7 ALL BRAVE MEN, Friends of Albania.

maxXxy666
maxXxy666 Dita 1,889, 09:53

Joe Franco Thnx

Enfal TR Thnx

proyd
proyd Dita 1,889, 09:58

o7

MDejzi
MDejzi Dita 1,889, 10:00

Rilindasi po me befason me punen tuaj,per njemend je nje eNaim ne Erep.
Te uroj qe te vazhdosh me kontributin tuaj te qmuar,punen e palodhur.
Me respekt nje mik i vjeter 😛

Al Punk
Al Punk Dita 1,889, 10:04

o7

the Furius
the Furius Dita 1,889, 10:10

mos e harroni edhe Artela dhe Henry Pfeiffer Arundel kta e dojn shum shqipnin edhe shum ch-ja kan per albania 🙂

danis1982
danis1982 Dita 1,889, 10:27

Voted!
Hail Joe Franco!
Hail Albania!

Mr.Tosi
Mr.Tosi Dita 1,889, 10:55

TraceKS ske faj Artela cdoher ka ndihmu

EynPahad
EynPahad Dita 1,889, 12:08

voted
Hail Joe Franco
Hail Enfal TR

Now, lets liberate israel from serbs...
Gelin sırpları israel'den çıkaralım..

Chrisimos
Chrisimos Dita 1,889, 12:10

o7

Catatumbo
Catatumbo Dita 1,889, 14:51

o/

EFALB
EFALB Dita 1,889, 14:53

o/

enzq
enzq Dita 1,889, 14:55

V

ArnoldDjin
ArnoldDjin Dita 1,890, 02:51

o7

FreeGigi
FreeGigi Dita 1,890, 03:26

o7

Kosova elldino
Kosova elldino Dita 1,890, 03:53

o7

John TG
John TG Dita 1,890, 17:24

Voted!
Hail Joe Franco!
Hail Albania!
Hail Enfal TR!

Now, lets liberate israel from serbs...

Gatodumas
Gatodumas Dita 1,890, 20:40

From Argentina to albanian friends!

Hail Albania

Arn.Magnusson
Arn.Magnusson Dita 1,890, 20:53

How do you know if an Analbanian was in your backyard ?
Theres trash everywhere and your dog is pregnant !

TroyannForc
TroyannForc Dita 1,890, 22:57

Hail Joe Franco
Hail Enfal TR
Hail John TG

Kthetra Alb
Kthetra Alb Dita 1,891, 03:47

You will soon be pregnant too @Arn.Magnusson

BenYakar.Yossi
BenYakar.Yossi Dita 1,900, 06:13

Voted!
Hail Joe Franco!
Hail Albania!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.