Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoF] Pendidikan Asas Ekonomi

Dita 1,859, 21:28 E Publikuar në Malaysia Indonezia nga mhifzan

Harga barangan di pasaran sentiasa berubah. Maka untuk memudahkan urusan melihat harga barang yg di jual di pasaran. sila guna link di bawah ini.

Senarai Terkini Harga Barangan

Ramai yang menjual barangan, TETAPI tidak ramai yg tahu bagaimana mengira harga yang patut di letak dan biasanya semua org bid dgn harga kurang dalam 1 sen murah dari yang ada di jual di pasaran dan berapa keuntungan yang bakal dapat dari jualan penuh produk. Bagi memudahkan kerja. Maka sila gunakan calculator di bawah.

Calculator

Dibawah ini ialah senarai cukai yang di tetapkan bagi sesebuah negara


Maka dengan maklumat ini, harap dapat membantu anda menjadi seorang USAHAWAN eRep yang bijak.

SEKIAN


 

Komentet

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,859, 21:47

v o7

AzrulSyafiq2
AzrulSyafiq2 Dita 1,859, 22:46

V

RyuYuki
RyuYuki Dita 1,860, 01:52

nice... semakin maju mhifzan nie

mhifzan
mhifzan Dita 1,860, 05:52

haha XD hanya menjalankan tugas : )

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.