Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Order Days: 1902-19049(Closed)

Dita 1,902, 01:51 E Publikuar në Japan Japonia nga ShirobuAll Japanese soldiers are required to complete the following orders:

[NOTE]Ensure that USA remains in the lead.


Liberation frontFight for Japan in Chubu!
Fight for USAMPP Battles


Fight for Macedonia in Attica
This is a CoT Priority.

MPP Battles


Fight for Brazil in Charrua


Mobile battlesFight for Spain in Mindanao
[Care Package]: The Ministry of Defense has accepted the offer of help from some of histories most influential people ranging from the well known to the obscure. Take a look.

 

Komentet

ANTINIANKU
ANTINIANKU Dita 1,902, 02:02

pole

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,902, 02:28

o7

ArisaChan
ArisaChan Dita 1,902, 07:13

Saber 😁

Anorna
Anorna Dita 1,902, 17:06

dat saber...

Auraborus
Auraborus Dita 1,903, 04:45

SSG orders have been set

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,903, 13:10

Saber.................Berserker^^
o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.