Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Day 1927 Battle Orders UPDATE 00:15 erep time

Dita 1,926, 04:09 E Publikuar në Switzerland Peruja nga VaIentine MD
Iran - Mazandaran and Golistan
Fight for Russia


To get 10 Q7 tanks you have to:
1. have Swiss citizenship
2. defeat 25 enemies in one of the battles set as orders by MoD
3. make screenshot from battle statistics with the day of eRepublik (like that http://prntscr.com/oq0c6 )
4. comment article with orders with link to your screenshot (You can use for example http://imgur.com/)
5. wait for tanks


plasmakp,
Swiss MoD.
 

Komentet

SWIESZEWO
SWIESZEWO Dita 1,926, 04:14

do książek chłopcze!

Rican
Rican Dita 1,926, 06:37

'̿'̿ ̿\̵͇̿̿\з=😞(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
......... ▌........
........./ \........

VESTITEL
VESTITEL Dita 1,926, 12:15

http://prntscr.com/ue6x0
1926 for Switzerland

Benjamin Willems
Benjamin Willems Dita 1,927, 00:28

1927 for Russia:
http://awesomescreenshot.com/05dzjd536

Xtermintaus Dita 1,927, 08:26

Komenti u fshi

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.