Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Day 1906 Battle Orders UPDATE 14:45 erep time

Dita 1,905, 00:16 E Publikuar në Switzerland Peruja nga VaIentine MD
Greece - Crete
Fight for Macedonia

Romania - Maramures
Fight for Hungary

Ukraine - Bukovina
Fight for MoldovaTo get 10 Q7 tanks you have to:
1. have Swiss citizenship
2. defeat 25 enemies in one of the battles set as orders by MoD
3. make screenshot from battle statistics with the day of eRepublik (like that http://prntscr.com/oq0c6 )
4. comment article with orders with link to your screenshot (You can use for example http://imgur.com/)
5. wait for tanks


plasmakp,
Swiss MoD.
 

Komentet

Corrrado
Corrrado Dita 1,905, 00:18

First! o/

Benjamin Willems
Benjamin Willems Dita 1,905, 00:36

Day 1905 for Macedonia
http://awesomescreenshot.com/029w760a9

Xtermintaus
Xtermintaus Dita 1,905, 00:49

Day 1905 for Macedonia
http://prntscr.com/rqoez

xxCloveR333xx
xxCloveR333xx Dita 1,905, 01:53

Day 1905 for Indonesia - Visayas
http://i.imgur.com/8O90nBC.jpg

trukork
trukork Dita 1,905, 09:57

http://imgur.com/UPOhWdh


Day 1905 for Chile - Pampas

VESTITEL
VESTITEL Dita 1,905, 10:13

http://prntscr.com/rs5s7

Day 1905 for Chile - Pampas

Grag78
Grag78 Dita 1,905, 10:23

http://awesomescreenshot.com/0b9wab4b1
Day 1905 for USA

Xtermintaus
Xtermintaus Dita 1,906, 00:29

Day 1906
http://prntscr.com/runnl

xxCloveR333xx
xxCloveR333xx Dita 1,906, 04:00

Day 1906 for FYROM - Macedonia
http://i.imgur.com/VLFIc2w.jpg

Rican
Rican Dita 1,906, 09:37

'̿'̿ ̿\̵͇̿̿\з=😞(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
......... ▌........
........./ \........

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.