Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Day 1874 Battle Orders UPDATE 23:30 erep time

Dita 1,873, 01:50 E Publikuar në Switzerland Peruja nga VaIentine MD
Greece - Makkah
Fight for Bulgaria

Bulgaria - Al Madinah
Fight for Bulgaria

Argentina - Argentine Northwest
Fight for Chile


To get 10 Q7 tanks you have to:
1. have Swiss citizenship
2. defeat 25 enemies in one of the battles set as orders by MoD
3. make screenshot from battle statistics
4. comment article with orders with link to your screenshot (You can use for example http://imgur.com/)
5. wait for tanks


plasmakp,
Swiss MoD.
 

Komentet

MadelineJoshua
MadelineJoshua Dita 1,873, 01:57

o7

Versuchskaninchen
Versuchskaninchen Dita 1,873, 03:03

only for players with swiss cs?

VaIentine MD
VaIentine MD Dita 1,873, 05:06

Yup.

VaIentine MD
VaIentine MD Dita 1,873, 05:43

http://awesomescreenshot.com/05aru1s2b
I made 25 kills in one of the battles from orders and got 10 Q7 tanks. You can get them too! Read http://www.erepublik.com/en/article/2185140

Versuchskaninchen
Versuchskaninchen Dita 1,873, 07:26

:'(

VaIentine MD
VaIentine MD Dita 1,874, 01:25

Hunter4Life123, bowen199 sent for 1873. ; )

xxCloveR333xx
xxCloveR333xx Dita 1,874, 02:55

I'm not sure if it qualifies, but my DO order was to fight for Chile in Patagonia 😕

http://i.imgur.com/i0CF9.jpg

VaIentine MD
VaIentine MD Dita 1,874, 03:05

xxCloveR333xx, if you want to get tanks, you have to fight in one of the battle from MoD's article. ; )

zubaran
zubaran Dita 1,875, 01:44

http://imgur.com/ijQc4

xxCloveR333xx
xxCloveR333xx Dita 1,875, 17:18

Will do next time 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.