Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Day 1826 Battle Orders

Dita 1,825, 02:48 E Publikuar në Switzerland Bullgaria nga chukcha
Bulgaria - Burgas
Fight for Bulgariachukcha,
Swiss MoD.
 

Komentet

VaIentine MD
VaIentine MD Dita 1,825, 02:50

Voted and fought! 😃

Rican
Rican Dita 1,825, 07:29

o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.