Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Citizen's Order of the Day 1,830 [CLOSED]

Dita 1,830, 03:45 E Publikuar në Japan Japonia nga Squibeel
ORDERS:Chile vs Australia - Fight for Chile.
If our side has 55% or more hold your fights and wait for the next round or choose another battle.Bulgaria vs Greece - Fight for Bulgaria
If our side has 55% or more hold your fights and wait for the next round or choose another battle.Paraguay vs Argentina - Fight for Paraguay
If our side has 55% or more hold your fights and wait for the next round or choose another battle.Japan vs Taiwan - Fight for Japan.
Hold for the next RW. The RWs are not supported by the government so, if forced by the DO of your MUs or if you are close to a Patriot medal, do only the needed kills.DECLARE YOURSELF A SOLDIER OF JAPAN BY JOINING OUR NATIONAL MILITARY UNITS
Our forums can be found here
Our IRC can be found here

-Squibeel
Minister of Defense

*Note: When an article is closed it means it will not be updated from that moment on until the next article. People are advised to fight on the listed battles when when they are over try and help our allies via other battles that might have shown up.
 

Komentet

Squibeel
Squibeel Dita 1,830, 03:45

first denied.

Kinjiro Tachibana
Kinjiro Tachibana Dita 1,830, 03:59

second ^^.

Kinjiro Tachibana
Kinjiro Tachibana Dita 1,830, 03:59

tho some battle's are outdated 😛

Koppanyi Ferenc
Koppanyi Ferenc Dita 1,830, 04:22

Presidential update (order from the CoT SC): Help New Zealand (you need to move eSK to fight)! http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/36064

Kinjiro Tachibana
Kinjiro Tachibana Dita 1,830, 04:22

and now they fixed 😛

Squibeel
Squibeel Dita 1,830, 04:38

Was posting from mobile so i had to copy paste the old one and edit it very slowly.

Koppanyi Ferenc
Koppanyi Ferenc Dita 1,830, 06:03

New Zealand is TOP priority:
Argentinia will crush us all, if we can't win.
http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/36064

Squibeel
Squibeel Dita 1,830, 07:39

We know we know.

Shiro Yasha WD
Shiro Yasha WD Dita 1,830, 08:00

voted

Gospodin Admiral
Gospodin Admiral Dita 1,830, 09:49

V

Nebojsa Novakovic
Nebojsa Novakovic Dita 1,830, 09:50

HAIL JAPAN

Darshu
Darshu Dita 1,830, 10:01

o7

Auraborus
Auraborus Dita 1,831, 05:47

voted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.