Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Citizen's Order of the Day 1,829 [CLOSED]

Dita 1,829, 05:05 E Publikuar në Japan Japonia nga Squibeel
ORDERS:Chile vs Argentina - Fight for Chile.
If our side has 55% or more hold your fights and wait for the next round or choose another battle.Mexico vs USA - Fight for Mexico.
If our side has 55% or more hold your fights and wait for the next round or choose another battle.Paraguay vs Argentina - Fight for Paraguay.
If our side has 55% or more hold your fights and wait for the next round or choose another battle.Japan vs Taiwan - Fight for Japan.
The RWs are not supported by the government so, if forced by the DO of your MUs or if you are close to a Patriot medal, do only the needed kills.DECLARE YOURSELF A SOLDIER OF JAPAN BY JOINING OUR NATIONAL MILITARY UNITS
Our forums can be found here
Our IRC can be found here

-Squibeel
Minister of Defense

*Note: When an article is closed it means it will not be updated from that moment on until the next article. People are advised to fight on the listed battles when when they are over try and help our allies via other battles that might have shown up.
 

Komentet

Squibeel
Squibeel Dita 1,829, 05:05

first denied.

Kinjiro Tachibana
Kinjiro Tachibana Dita 1,829, 05:09

Voteee 😃

Sanoyel Doenza
Sanoyel Doenza Dita 1,829, 05:12

Voted. o7

Rik Daphnee
Rik Daphnee Dita 1,829, 05:13

o/

Smells
Smells Dita 1,829, 05:18

Please change your order for Mexico, we've already lost CeI. Now we are defending Baja against USA 🙂

Shiro Yasha WD
Shiro Yasha WD Dita 1,829, 05:21

voted

VIadaaa
VIadaaa Dita 1,829, 05:28

o7

Auraborus
Auraborus Dita 1,829, 05:36

voted. Nice to the Daily Orders up and going again. Nice work!

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,829, 05:47

Jud.

Eupasos
Eupasos Dita 1,829, 05:58

Roger! o7

Ton Dieu
Ton Dieu Dita 1,829, 07:20

о7

Lonqu
Lonqu Dita 1,829, 07:24

o7

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,829, 11:54

o7

Oraizan
Oraizan Dita 1,829, 12:29

Good job Squi~ o7
Ten Thousand Years!

Rona1d
Rona1d Dita 1,829, 12:41

o7

Gospodin Admiral
Gospodin Admiral Dita 1,829, 14:43

V

Akiyama Sairei
Akiyama Sairei Dita 1,829, 17:51

Nice.

Kagami Hiiragi
Kagami Hiiragi Dita 1,830, 23:30

o7

Robert E.Lee 1861
Robert E.Lee 1861 Dita 1,830, 08:07

V!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.