Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Battle Orders Day 1900

Dita 1,899, 04:10 E Publikuar në Canada Kanada nga Canadian Civil DefencePriority 5: Fight for Canada in Quebec

Supplies on: #Ecan.Supply

If you have any questions, need supplies, or just want to chill with other Canadians and Erep friends, visit us in our IRC Channel: IRC (Rizon: #ECan)

You can also click the logo below to be connected to #ECan with the Mibbit web client:
Rylde
CP of Canada

Zappie
MoD of Canada
 

Komentet

chewytaz
chewytaz Dita 1,899, 04:35

o7

Mann551
Mann551 Dita 1,899, 04:48

go hard or go home, and in this case, seeing as this is home, go hard anyhow!

Delta Cortril
Delta Cortril Dita 1,899, 05:31

Voted.

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,899, 08:13

o7

Jeff Westaway
Jeff Westaway Dita 1,899, 08:23

o/

I-Bleed-Blue-93
I-Bleed-Blue-93 Dita 1,899, 08:39

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.