Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Battle Orders Day 1,922 {Fight for CANADA in QUEBEC!}

Dita 1,921, 07:25 E Publikuar në Canada Kanada nga Canadian Civil DefencePriority 4: Fight for Canada in Quebec!If you have any questions, need supplies, or just want to chill with other Canadians and Erep friends, visit us in our IRC Channel: IRC (Rizon: #eCan)

You can also click the logo below to be connected to #eCan with the Mibbit web client:
Rolo Tahmasee
CP of Canada

I-Bleed-Blue-93
MoD of Canada
 

Komentet

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,921, 07:48

o7

Doctor of Souls
Doctor of Souls Dita 1,921, 08:31

o7

Ardikus V2
Ardikus V2 Dita 1,921, 12:51

o7

Funky 24
Funky 24 Dita 1,921, 16:03

Piss off.

ReMiiX
ReMiiX Dita 1,922, 01:55

o7

canadianboy2012
canadianboy2012 Dita 1,922, 12:03

voted and subscribed 1

JL1ni0us
JL1ni0us Dita 1,922, 21:45

\o7

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dita 1,922, 22:57

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.