Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Загады/Напоминание - 1907 - Магілёў

Dita 1,907, 12:01 E Publikuar në Belarus Bjellorusia nga Belarusian Ministry of Defense

Склад міністэрства абароны:
Мiнiстр - xoni
Памочнік - plovets
Освобождаем регион в связи с тем что Венгрия успела взять лишний регион во время войны.
Ссылка на договор, заключенный с венграми.

Военная операция с Венгрией подходит к концу. В случае если битва в Могилёве будет выиграна, операция по сдаче Гомельского региона в аренду будет завершена.

Міністр абароны:xoni
 

Komentet

Crocodile Gena
Crocodile Gena Dita 1,907, 12:04

o7

M.Windu
M.Windu Dita 1,907, 12:08

V

Jahsis_killuminati
Jahsis_killuminati Dita 1,907, 21:59

V

plovets
plovets Dita 1,908, 08:56

V!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.