Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoCE] Empress day vote!

Dita 1,940, 11:32 E Publikuar në Japan Japonia nga Sir Robin Ibz48 hours to vote, the candidates are:Good luck to all of them. I'm accepting ingame PM votes from everybody with Japanese CS. Everybody who has no CS but access to this subforum is allowed to vote by posting in the forums.

Nomination thread
Forum vote

The part:

Nobody was able to tell what it is. so today 120x120 pixels and 80 Q7 weapons as prize.

Here you have todays part:


It finally reveals something new! Go search through all the pictures you can find!

Sir Robin Ibz
Minister of Culture and Events.
 

Komentet

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,940, 11:32

First Dennied!

C. Guaicaipuro
C. Guaicaipuro Dita 1,940, 11:40

\o/

DankChronic
DankChronic Dita 1,940, 12:08

Vote for Eru Chitanda!

Oraizan
Oraizan Dita 1,940, 12:21

Yes we nyan!

Master Tigers Dita 1,940, 16:00

Komenti u fshi

ardishabutaro Dita 1,940, 20:02

Komenti u fshi

ardishabutaro
ardishabutaro Dita 1,940, 20:03

It finally reveals something new! Go search through all the pictures you can find!

WTF is this. Nothing reveals at all >,<"
But i choose to guess it: Makise Kurisu!

Kagami Hiiragi
Kagami Hiiragi Dita 1,940, 23:19

vote!

and imho noone can guess from only this portion, we need more! ^^

Aister Pendragon
Aister Pendragon Dita 1,941, 12:32

this is like an otaku test...

understand this picture proved you are an otaku

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,941, 03:12

Vote(d) for Hatsune Miku.

Queen Diclonius
Queen Diclonius Dita 1,941, 05:14

ebichu meets the requirements, why is she kicked out?
im gonna leave ejapan, this is discrimination!

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,941, 08:15

I've explained it in the forums. People were against it.

Queen Diclonius
Queen Diclonius Dita 1,941, 08:22

Doesn't matter, it's not fair. Same as they had their candidates up, so should've been mine. I didn't find any rule that says "humans only".

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,941, 08:31

I wanted to let her run, if you read the whole nomination thread, in the begining I accepted her, but after sooo many complains and people calling ebichu a pig... me and Oraizan decided to put up a vote. I'm sorry.

Aedolf Hitler
Aedolf Hitler Dita 1,942, 11:11

GUD BAI

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.