Ambient on/off

Join the new world

 

Зошто MO-UP [MACEDONIAN Order - United Party] ?

Day 1,892, 06:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by NlKoLa MaCeDoN
ЗАТОА ШТО ВО MO-UP ГО НЕМА ОВА :Пуштање НЕ на небитна земја, уште од прв ден - без никаков договор и координација со владата и претседателот !

ЗАТОА ШТО ВО MO-UP ГО НЕМА ОВА :Пуштање НЕ на небитна земја, кога имавме тешки битки со Гејција заедно со Бугарија и Србија !

ЗАТОА ШТО ВО MO-UP ГО НЕМА ОВА :Пуштање НЕ на небитна земја, кога имавме тешки битки со Гејција и кога се кроеше главната стратегија заедно со Бугарија и Србија! ПО ВТОР ПАТ !! ПОСЛЕ САМО ЕДЕН ДЕН!!

ЗАТОА ШТО ВО MO-UP ГО НЕМА ОВА :Пуштање НЕ на Албанија, а Ел Че Г цел ден пушташе шотој "Конгресмени спремајтесе после битката да мавнете НЕ на Гејција" !
ВТОР ПАТ ИСТИОТ ЧОВЕК ИСТАТА "ГРЕШКА" !


ЗАТОА ШТО ВО MO-UP ГО ИМА ОВА :

Искусни членови, докажани и верни еМакедонци! Најодговорен претседател на партија! Одговорни конгресмени кои не прават "ГРЕШКИ" кога и е најтешко на еМакедонија! Луѓе од збор! Луѓе од доверба! Луѓе кои не го продаваат својот глас! Луѓе со достоинство! Луѓе кои ја сакаат еМакедонија! Луѓе кои прават се за доброто на еМкаедонија! И пред се друштвени луѓе!


ЗАТОА MO-UP ВЕ ПОВИКУВА - ПРИКЛУЧЕТЕНИ СЕ !
Поздрав,
NlKoLa MaCeDoN

 

Comments

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,892, 06:46

Зошто MO-UP [MACEDONIAN Order - United Party] ?
http://www.erepublik.com/en/article/-mo-up-macedonian-order-united-party--2199913/1/20

- ШАУТ -

MidnightShade
MidnightShade Day 1,892, 07:00

o7

Krvnikot
Krvnikot Day 1,892, 07:02

me nema mene. nema vote.

Wendy Power
Wendy Power Day 1,892, 07:05

мња

Tiger Macedonia
Tiger Macedonia Day 1,892, 07:08

А где је печат?

BlackMK
BlackMK Day 1,892, 07:08

Уа Масони 🙂

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,892, 07:09

ВМРО ДПМНЕ 😁

dimzaaa
dimzaaa Day 1,892, 07:15

А где је печат?

MikiArhangel
MikiArhangel Day 1,892, 07:17

А где је печат?

Angelique.A
Angelique.A Day 1,892, 07:20

Vo Ljumfer gi drzime najzgodnite decki od eMakedonija. Uste Krvnik i Buce ni falat, ama ke si gi pribereme. Mwa

Angelique.A
Angelique.A Day 1,892, 07:30

Inace da, V+S+S

AntitalenaT
AntitalenaT Day 1,892, 07:30

Ова ви е кампањата ?

Ко некој хохштаплер да ви ја пишувал.

Krvnikot
Krvnikot Day 1,892, 07:45

Ete.

ZecOrigins
ZecOrigins Day 1,892, 07:50

o/

GoodBeer
GoodBeer Day 1,892, 08:19

Lazes kurv*

Starfool
Starfool Day 1,892, 09:07

@GoodBeer "o"

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,892, 09:42

е не, ќе се заебаваме....

додека другите сиги цицаат палците на нзете ние работиме како треба.

о7

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,892, 10:37

UAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BugsMoney
BugsMoney Day 1,892, 11:05

#ЛажешКурво

Draknar
Draknar Day 1,892, 12:03

Бравос ти си детето 😃

krsko3
krsko3 Day 1,892, 12:48

ja neznam nisto.

MorpheusMK
MorpheusMK Day 1,892, 13:52

Да не пушта толку шотој ел че хахаха

RidleR MKD
RidleR MKD Day 1,892, 16:19

o69

ORIGINAL MKD
ORIGINAL MKD Day 1,893, 01:47

o/ 😃

Ivcak.A
Ivcak.A Day 1,893, 01:56

a gde je pecat?

iErratic
iErratic Day 1,893, 02:30

Да и во МО УП 4 месеци некој ќе те лаже за место во конгрес и цело време сам ќе се мести да биде таму : )

Kpakep4e
Kpakep4e Day 1,893, 03:27

ahahahahaha ^^

VorteX.MK
VorteX.MK Day 1,893, 05:41

воте 217 😃 о7

AceRatkuSh
AceRatkuSh Day 1,893, 05:50

o7

Stakevci
Stakevci Day 1,893, 06:03

v219

HAIL CoT!

Loyal Redcoat
Loyal Redcoat Day 1,893, 06:46

mn za citanje ima ovde be zatoa jas kje si glasam za Obedineta eMakedonija 😛

AntitalenaT
AntitalenaT Day 1,893, 10:16

SKOPJE 5 wrote 6 minutes ago

30 q3 tenka za glas za partija MO-UP 🙂

SpEeEeD
SpEeEeD Day 1,893, 15:37

o7

Arhelaj 1
Arhelaj 1 Day 1,894, 00:30

Lazes k**vo +1 😁))

Bulgurs are gay
Bulgurs are gay Day 1,894, 04:48

do you mean FYROM ???

Sanja Sanjic SAN
Sanja Sanjic SAN Day 1,907, 08:33

247 v- 459 sub p.s .vrati na mojot http://www.erepublik.com/en/article/ak--2208938/1/20

PhantomOfTheOpeta
PhantomOfTheOpeta Day 1,909, 06:48

Media Mogul Medal Project 5
SUB for SUB...
http://www.erepublik.com/sr/newspaper/secanja-na-buducnost-287969/1
sub. 470

Shockedycii
Shockedycii Day 1,909, 12:17

s478
Media Mogul Medal Project
SUB for SUB...
http://www.erepublik.com/en/newspaper/qarisma-news-275206/1

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.