Ambienti on/off

Join the new world

 

[Min. de Difusión] (GANADORES)Concurso, 15 oros a repartir

Dita 1,900, 06:05 E Publikuar në Chile Spanja nga P e l u s a

Del concurso realizado de hace un par de días, ya tenemos a nuestro ganadores 😮

Blackjack estilo eR


Primero, el numero que salio fue elPor lo que las personas que obtuvieron el numero mayor y sin pasarse (el nº 10) fueron:

-Alarico Fontaine

http://vvcap.net/db/pufvSKDYBbRSvJfD3n-1.htp

-RaulMacaya

http://vvcap.net/db/bXcIgfl-ZnMgKd3rmY6g.htp

-Cucho18

http://vvcap.net/db/R8_k_z7dfDeE2ke4BCH8.htp

-sol feo

http://vvcap.net/db/DERtt85M996RpOq50vnp.htp

-Anibalfm

http://vvcap.net/db/74dVDi6bNn-s2agCYORH.htp

-Cook 21

http://vvcap.net/db/vXnL00ZO5y9vo0R09VH5.htp

-Kerzor

http://vvcap.net/db/AUJkkKLkI3zXahW_ngPY.htp

-RMNRX

http://vvcap.net/db/wGUav2vt7eiIztpRwfXo.htp


Cada uno se lleva , 1.88 oros 😃
Felicidades a los ganadores y hasta la próxima 🙂 

Komentet

IronChilefull
IronChilefull Dita 1,900, 06:35

pole

Cook 21
Cook 21 Dita 1,900, 06:37

Sub-pole... gracias

Alarico Fontaine
Alarico Fontaine Dita 1,900, 07:03

gané, excelente! \o/

Cucho18
Cucho18 Dita 1,900, 08:51

Gane wn!!!! primera vez que gano algo en Er Muchas gracias XD

RMNRX
RMNRX Dita 1,900, 14:38

¡Gracias!

P e l u s a Dita 1,918, 18:41

Komenti u fshi

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.