Ambienti on/off

Join the new world

 

[MA]Ordine de lupta 31 Ianuarie [UPDATE]

Dita 1,899, 23:48 E Publikuar në Republic of Moldova Republika e Moldavisë nga Ministerul Apararii Moldova

Pentru a accesa o campania militara, dati mai jos click pe "Fight"
Luptam pentru aliati neam si tara, luptam pentru Moldova !

Prio 1: Luptam pentru Aliati:
Pentru CHILE in CuyoPrio 2: Luptam pentru Aliati:
Pentru MACEDONIA in ThessalyMobile Prio 1: Luptam pentru Aliati:
Pentru SERBIA in Istria&Kvarner

Puteti intra si pe #MDarmata Link spre RIZON pentru a vedea ordinele.Cu stima, echipa Ministerului Apararii.

 

Komentet

Andreica1989
Andreica1989 Dita 1,899, 00:03

o7

Tinkutza
Tinkutza Dita 1,899, 00:54

o7

Lupusorul tainic
Lupusorul tainic Dita 1,899, 07:08

o7

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Dita 1,899, 07:13

luptam pt ukr in Bukovina,daca vrem razboi o7!

Nicu Maels
Nicu Maels Dita 1,899, 07:19

nu pot lupta pt.haholi niciodata:)) mai bine platesc pe cineva ca sa o faca dar nici nu dau dmg pt.ei:D

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Dita 1,899, 08:19

platestema pe mn 😁)) NicuMaels

Nicu Maels
Nicu Maels Dita 1,899, 08:31

tu ai destula forta si fara banii mei care nu-i am:)))))

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.