Ambienti on/off

Join the new world

 

[MA] Ordine de lupta, 19 noiembrie / UPDATE / Echipare

Dita 1,826, 02:53 E Publikuar në Republic of Moldova Republika e Moldavisë nga Ministerul Apararii Moldova


Pentru a accesa o campania militara, dati mai jos click pe "Fight"
Luptam pentru neam si tara, luptam pentru Moldova !
Important !!
azi pe la 20:00, bulgarii vor forta lupta contra Greciei.
Posibil sa fie si echipare, cine doreste sa-i ajute sau/si sa profite de echipare, sint asteptati pe chat #moldova, #mdarmata


CoT Prio 1 : Burgas for BULGARIA#MDarmata Link spre RIZON

Punctajele ce se acorda in fiecare minut, in functie de timpul rundei in
care ne aflam.

Cu stima,
echipa Ministerului Apararii.

 

Komentet

t150
t150 Dita 1,826, 05:49

sa fim acolo, cu echipare ori fara, multi sau putini dar sa fim
acum au nevoie de orice milion de dmg

Nick Meis
Nick Meis Dita 1,826, 06:02

o7

Andreica1989
Andreica1989 Dita 1,826, 22:49

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.