Ambienti on/off

Join the new world

 

[MA] Ordine de lupta, 18 noiembrie / rezultatele defilarii

Dita 1,825, 04:19 E Publikuar në Republic of Moldova Republika e Moldavisë nga Ministerul Apararii Moldova


Pentru a accesa o campania militara, dati mai jos click pe "Fight"
Luptam pentru neam si tara, luptam pentru Moldova !
Rezultatele defilarii de ieri:
Div 1 - 1 luptator = 35130 DMG
Div 2 - 6 luptatori = 1512239 DMG
Div 3 - 3 luptatori = 2430585 DMG
Div 4 - 12 luptatori= 26619735 DMG
total - 22 luptatori = 30597689 DMG

Au lipsit multe "tancuri" si liderii mai multor UM-uri.
30 mil, nu-i mult, pe viitor ar fi de dorit sa intre citi mai multi, sa se simta prezenta Moldovei pe campu de lupta.
Pentru mai mutle detalii -> clic

CoT Prio 1: Otago for ChileCoT Prio 2 : Campania for Macedonia#MDarmata Link spre RIZON

Punctajele ce se acorda in fiecare minut, in functie de timpul rundei in
care ne aflam.

Cu stima,
echipa Ministerului Apararii.

 

Komentet

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Dita 1,825, 07:25

+1 mill in div 3,dat cu 30 min mai tarziu 🙂

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie Dita 1,825, 16:34

Nu am fost pe chat dar am dat si eu vreo 750.000

t150
t150 Dita 1,826, 00:02

nu am fost pe chat dar am luptam min T10-T15
http://prntscr.com/k2lhz

Nick Meis
Nick Meis Dita 1,826, 06:00

slab, foarte slab divizia 4!

Andrei_79
Andrei_79 Dita 1,826, 12:42

foarte bine, dar se poate si mai bine

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.