Ambienti on/off

Join the new world

 

[MA]Ordine de lupta 02 Februarie

Dita 1,900, 02:20 E Publikuar në Republic of Moldova Republika e Moldavisë nga Ministerul Apararii Moldova

Pentru a accesa o campania militara, dati mai jos click pe "Fight"
Luptam pentru aliati neam si tara, luptam pentru Moldova !

Prio 1: Luptam pentru Aliati:
Pentru CHILE in Patagonia

Puteti intra si pe #MDarmata Link spre RIZON pentru a vedea ordinele.Cu stima, echipa Ministerului Apararii.

 

Komentet

Andreica1989
Andreica1989 Dita 1,900, 02:22

o7 😃

Tinkutza
Tinkutza Dita 1,900, 02:30

o7

Mikael Kanto
Mikael Kanto Dita 1,900, 05:40

"o7" (mm)

Andreica1989
Andreica1989 Dita 1,901, 02:31

MU Aunutat! 😉

Eugeniu Borodin
Eugeniu Borodin Dita 1,901, 03:02

🙁,o sa putem noi ataca daca Ucraina nu o pus NE pe Moldova ?

Andreica1989
Andreica1989 Dita 1,901, 03:22

Eugeniu, la ei nu a trecut legea http://www.erepublik.com/en/main/law/Ukraine/122994
Idee nu am dece...

Eugeniu Borodin
Eugeniu Borodin Dita 1,901, 03:32

apu ,de asta si intreb ,o sa putem noi ataca ?

maruseav
maruseav Dita 1,901, 03:55

Da Eugen, o sa putem. Iar cu lega ii doar faza cu bonusul. Noi vom avea bonus de NE ei nu.

t150
t150 Dita 1,901, 04:07

noi avem 10% avantaj fata de ei, dar oricum trebuie concentrare maxima, coordonare si disciplina

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.