Ambienti on/off

Join the new world

 

【LUKA】REINCARNATION

Dita 1,843, 04:48 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) SHBA nga Code RR


Krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhttp://www.youtube.com/watch?v=TdQ25fOlXVU
 

Komentet

Kiki Ling
Kiki Ling Dita 1,843, 04:51

V

Nosalt
Nosalt Dita 1,843, 04:58

v6

Log Horizon
Log Horizon Dita 1,843, 05:00

\l/

ShuaiDa
ShuaiDa Dita 1,843, 05:02

V8
撸卡有機會復活嗎?

Bahaha
Bahaha Dita 1,843, 05:35

V


777

Megurine.Luka
Megurine.Luka Dita 1,843, 06:01

V

Log Horizon
Log Horizon Dita 1,843, 06:14

喪屍出現了~

shetfuk
shetfuk Dita 1,843, 06:28

秽土轉生

SomeCoffee319
SomeCoffee319 Dita 1,843, 09:31

V
復活了XDD!!

bigcat.chen
bigcat.chen Dita 1,844, 23:55

V

RedOnion
RedOnion Dita 1,844, 20:14

v

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.