Ambienti on/off

Join the new world

 

[KSA] Latest Statistics [November 2012]

Dita 1,825, 13:17 E Publikuar në Saudi Arabia Arabia Saudite nga I-G-D
Dear citizens of eSaudi Arabia,

This is another important article written by me (the President), so please read it.Party President elections successful

I would like to proudly announce that the last Party President elections (held a few days ago) were a huge success, and the official pro-Arab candidate, Abdullah Australi, managed to win the elections with 91.67% of the votes. He should write an article for the Congress selection soon (there will probably be 10 Congressmen).Social Statistics

This is a screenshot of the social statistics for eSaudi Arabia during this time period of almost two weeks :

Country Funds

And this is how the eSaudi country bank and national treasury account looked like :

Player Monitoring

This is the G-document used for keeping track of all the players individually. If you want, you can try to find yourself and check out your stats for each day (the players are sorted by eAge).If you need anything, feel free to contact me.

I-G-D, President of eSaudi Arabia
 

Komentet

eMacedon
eMacedon Dita 1,825, 13:19

o7, v

anakin987
anakin987 Dita 1,825, 13:20

V

Denis SpirOooO
Denis SpirOooO Dita 1,825, 13:30

v9

Gustav IV
Gustav IV Dita 1,825, 13:41

v

otyat
otyat Dita 1,825, 22:21

v

Cherruves
Cherruves Dita 1,826, 07:30

v

RaviMirza
RaviMirza Dita 1,826, 09:40

voted o7..

MoFA eIndonesia organized a game for International eRep players:
www.erepublik.com/en/article/2159375/1/20

=== Spread the Words !!! ===

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.