Ambienti on/off

Join the new world

 

[KSA] Agreement Proposal Between ePakistan and eSaudi Arabia [November 2012]

Dita 1,829, 14:13 E Publikuar në Saudi Arabia Arabia Saudite nga I-G-D
Dear citizens of eSaudi Arabia,

This article is written about the relation and the agreement between ePakistan and eSaudi Arabia. It’s essential for you to read it.Agreement between ePakistan and eSaudi Arabia

I would like to announce that on November 21st, at around 12:30 eTime, an important agreement between ePakistan and eSaudi Arabia was proposed by me, with both Presidents and a few other representatives being present during the discussion. eSaudi and ePakistan have always had good relations, and have helped each other during numerous times, so our Government has decided that it would be best if we made this relation stronger. This was accomplished by proposing an official agreement, which is still waiting to get officially signed. The two countries, however, won’t be having an official Mutual Protection Pack within the game, due to economic reasons, but will be friends and help each other when needed.Hail Pakistan !
Hail Saudi Arabia !
If you need anything, feel free to contact me.

I-G-D, President of eSaudi Arabia
 

Komentet

xxDISTURBEDxx
xxDISTURBEDxx Dita 1,829, 14:14

Prvi?

Tio Lucho
Tio Lucho Dita 1,829, 14:15

v

Albus
Albus Dita 1,829, 14:18

حائل، المملكة العربية السعودية

Pakistan Zindabad

With Repspect from eIran
o7

Avalokitesvara
Avalokitesvara Dita 1,829, 14:18

o7

napan jr
napan jr Dita 1,829, 14:27

vote

pirinç bro 🙂

Dytowi
Dytowi Dita 1,829, 14:28

v8

anakin987
anakin987 Dita 1,829, 14:30

v

Cherruves
Cherruves Dita 1,829, 14:44

v

mounir
mounir Dita 1,829, 14:47

Voted. I hope the best for our friendship.

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,829, 14:50

v 17 indija pakistan.... 😉

Annihilator10
Annihilator10 Dita 1,829, 15:04

Voted!
Hail Pakistan !
Hail Saudi Arabia !

MoD of ePakistan

hazem95
hazem95 Dita 1,829, 15:39

حائل، المملكة العربية السعودية

Nekor75
Nekor75 Dita 1,830, 00:56

v

Rastko1991
Rastko1991 Dita 1,830, 02:20

Ahmed Am
Ahmed Am Dita 1,830, 04:05

v

BHPunisher
BHPunisher Dita 1,830, 05:04

v

Gustav IV
Gustav IV Dita 1,830, 08:09

Voted long live KSA, Pakistan and Austria (neew friend)

otyat
otyat Dita 1,830, 21:46

hey hooo

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.