Ambienti on/off

Join the new world

 

[JOKE] Look at the sky

Dita 1,826, 05:28 E Publikuar në Pakistan Kina nga Hammad Javed

Sherlock Holmes and Dr. Watson go on a camping trip. After a good dinner and a bottle of wine, they pitch their tent and go to sleep. Some hours later, Holmes wakes up and nudges his faithful friend. "Watson, look up at the sky and tell me what you see.”

"I see thousands and thousands of stars, Holmes,” replies Watson.

“And what do you deduce from that?”

After thinking for a moment, Watson replies: “Well, astronomically, it tells me that as there are billions of galaxies and potentially billions of planets, others may now be looking at their sky. Astrologically, I observe that Saturn is in Leo. Horologically, I deduce that the time is approximately a quarter past three. Meteorologically, I suspect that we will have a beautiful day tomorrow. Metaphysically, I can see that we are a small and insignificant part of the universe. What does it tell you, Holmes?”

Holmes is silent for a moment. "Watson, you idiot!” he says. “I deduce someone has stolen our tent!”

 

Komentet

Muz1
Muz1 Dita 1,826, 05:53

LOL! Great! V+S

Last Son of Krypton
Last Son of Krypton Dita 1,826, 06:04

lol. whenever watson tries to reach at the level of holmes, he always make silly mistakes : d

Innocent Killer
Innocent Killer Dita 1,826, 09:49

LoL

Nakigitsune
Nakigitsune Dita 1,826, 18:27

hahaha

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.