Ambienti on/off

Join the new world

 

Újdonságok, barkácsolások

Dita 1,911, 05:36 E Publikuar në Hungary Hungaria nga loserock

Nézik a betyárok is a pusztáról, mi' zaj van a világban. Majd a másik oldalukra feküdnek, és újból alszanak javában.

Lehet azért pozitívan is állni a dolgokhoz. Kaptunk a cikkek alatti kommentekhez hozzáfűzési lehetőségeket. Jó, ez nem rossz dolog, ideje volt. A negatívum, hogy ez a legkomolyabb csiszolás a napi hírmondók (értsd: média modul) ügyében hosszú évek óta. Kaptunk lenyitós, felcsukós térképet a kicsi házunk oldalára. Viszont lassúcska, macerás, lényegében nem sokkal nyújt többet, mint az eredeti. Olvasható róla néhány klasszikus információ a tartományokról, illetve beállíthatók a korábbinál szebbre a színek. És lényegében ennyi.

Az előre fújó szelek néha hoznak vihart is a pusztára. Ha így tesznek, a szomjas rétek és patakok emlőikre találhatnak. De ha nem, jöttük csak kellemes a tűző nap fényében.

Ha jönnek további barkácsmunkák, és olyanok is, melyek fokozzák az evilági lét élvezetét, akkor azt mondom, megéri elviselni a képernyő tetején elcsúfított szemöldökfát (értsd: azt az undorítóan összetákolt új menüt). De ha nem, vagy csak drágán adott luxus bútorokkal nő a választék, akkor...

...akkor szomorú leszek.

Ceterum censeo:
Addig borotváljatok serényen, és örüljetek a lehetőségnek, amíg lehet!

 

Komentet

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Dita 1,911, 05:42

Förszt, ahogy a művelt alföldi mondja, itt felénk, a tanyavilágban, kettővel a bekötőút mögött. Emeljük az fényes tekéntetünket az jövendőbe, s biztosan lesz valaki, akinek a háza napvilág eljöttekor röhög (fényre derül)

hoparduc
hoparduc Dita 1,911, 06:20

Én nem tudok ilyen mívesen beszélni, de ment a Vote. : )

CyberVirus07 Dita 1,911, 10:48

Komenti u fshi

Tarsolytestver
Tarsolytestver Dita 1,911, 11:07

Betyárjó!

loserock
loserock Dita 1,912, 03:32

Igazából ez egy összecsapott vacak, a míves fordulatok is erősen hiányoznak belőle. Nem volt jobb dolgom éppen, ezért gondoltam: írok ide is valamit. Ennyi. De persze köszönöm a biztatást!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.