Ambienti on/off

Join the new world

 

【J4F报】GOW抽奖结果公布!

Dita 1,902, 06:47 E Publikuar në China Kina nga Linzx

因为找不到抽奖的工具 于是就用这个网站代替w


以下为结果w特等奖(1位): 亲笔寄出的明信片一张(无价
v44
一等奖(3位): 绝版Q5机票一张(价值4G
v172 v165 v88
二等奖(10位): Q7坦克40辆(价值1G
v42 v180 v22 v183 v204 v178 v5 v152 v203 v26
三等奖(50位): Q7食物100个(价值100个Q7食物
v数为143,115,84,159,198,14,133,75,135,93,138,63,81,129,52,106,64,70,74,160,10,187,175,108,56,80,18,16,78,
139,15,59,97,67,1,49,142,127,189,57,141,164,33,55,120,154,24,19,193,50
的参与者

奖品将在这两天内由shayumin派出w


 

Komentet

shayumin
shayumin Dita 1,902, 06:49

V

thewey
thewey Dita 1,902, 06:57

v

aero73
aero73 Dita 1,902, 07:20

v7 s old

ppp2000
ppp2000 Dita 1,902, 07:45

v
沒想到中了!
獎品收到了, 謝謝

RealFast
RealFast Dita 1,902, 08:03

V

dawenxi
dawenxi Dita 1,902, 08:10

v

cryst216
cryst216 Dita 1,902, 08:22

v13 呜呜,没中

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,902, 09:34

v 80.81.84都中了 我82沒中QQ

WeiLT
WeiLT Dita 1,902, 11:04

中了坦克已收到,感谢

justyouknowwhy
justyouknowwhy Dita 1,902, 15:49

这么多人都没中!

harrykewell
harrykewell Dita 1,902, 19:19

没中没中,
这是什么原因?

难道是我没有在上一份报纸留言么?

JohnnyC.DeppII
JohnnyC.DeppII Dita 1,902, 19:51

v26 不知道中没中

calvin123
calvin123 Dita 1,903, 04:46

v32

Charlie Li
Charlie Li Dita 1,903, 14:28

不科學...

PteroMaple
PteroMaple Dita 1,903, 17:19

V38

Eternal.Paradise
Eternal.Paradise Dita 1,903, 17:51

收到了 感謝

linghan wang
linghan wang Dita 1,903, 19:02

v165。。。偶也,看来时来运转了

Linzx Dita 1,911, 08:05

Komenti u fshi

Linzx Dita 1,911, 08:05

Komenti u fshi

Linzx Dita 1,911, 08:05

Komenti u fshi

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.