Ambienti on/off

Join the new world

 

[ISP] Official Congress Candidates

Dita 1,830, 00:07 E Publikuar në Japan Japonia nga DankChronic


Congress Elections are about to begin soon and today I bring you the official list of ISP Congress Candidates that will be representing the Imperial Sun Party. Most of these candidates took part in contructing the Imperial Sun Party Platform, and all ISP members will uphold those beliefes if elected into Congress. You can read our Party Platform in the link below. We hope and thank you for any support in these coming elections.

http://tinyurl.com/ISP-Party-PlatformHere are some Congress Presentations from ISP Members
(More will be added if and when other members write them)

Presentation By Kinjiro Tachibana -
http://www.erepublik.com/en/article/tachibana-for-congress-let-the-wild-orange-grow--2161792/1/20

Presentation By Zodiarque -
http://www.erepublik.com/en/article/the-affairs-of-congress-october-november-2012-special-edition-2162550/1/20
 

Komentet

Arari Kara
Arari Kara Dita 1,830, 00:23

V

Kinjiro Tachibana
Kinjiro Tachibana Dita 1,830, 03:56

voted!

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,830, 08:00

Voted

Shiro Yasha WD
Shiro Yasha WD Dita 1,830, 10:17

voted

Auraborus
Auraborus Dita 1,831, 05:46

good group. GL

Shirobu
Shirobu Dita 1,831, 16:38

Good luck

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.