Ambienti on/off

Join the new world

 

[H-Ero] Jquery實驗室 | Damn it! I Got it!

Dita 1,829, 03:28 E Publikuar në China Kina nga kamira999

我有個夢想,利用 Jquery 來對資料庫進行建立資料,讀取資料,終於,在今天有了碩大的成果。不利用任何油猴 API ,單靠 $.json 和 $.ajax 達成互動,以此為基礎,可以用來做成留言板,即時回應,而不需要使用第三方插件,對讀取速度上有一定的幫助。進而達到優化目的。

起初原因就是沒有 WordPress ,不會搞,也沒錢租主機,所以只能用著渣渣的 blogger ,沒有豐富的插件,沒有 Database,甚麼都沒有,因此文章整理的效率會很慢(尤其是要不斷更新的 list ),不過最初的原因就是,Blogger 沒有偽春菜而 WordPress 有啊!

這意味著甚麼?
這意味著油猴不是必需的阿,哇哈哈哈哈!
 

Komentet

Rexleung00
Rexleung00 Dita 1,829, 03:50

this is gay[laugh]

Master_luck
Master_luck Dita 1,829, 03:51

I still don't understand

kamira999
kamira999 Dita 1,829, 03:56

i say replace Greasemonkey's API to Jquery

ChaiSiMing
ChaiSiMing Dita 1,829, 04:34

Picture looks good...

KochiyaSanae
KochiyaSanae Dita 1,829, 06:38

dont understand but feel stunning

biriwuyun
biriwuyun Dita 1,829, 07:14

dont understand but feel stunning

Linzx
Linzx Dita 1,829, 11:00

偽春菜( ´∀`)

GOURRYNSX
GOURRYNSX Dita 1,829, 12:56

O_OP

bigcat.chen
bigcat.chen Dita 1,829, 18:12

😮

bugcat
bugcat Dita 1,831, 23:14

I don't know why but I feel that I should comment in English for keeping in formation.

Mac Geoion
Mac Geoion Dita 1,831, 02:46

膜拜

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.