Ambienti on/off

Join the new world

 

[GR] Episode 8 - George Armstrong Custer

Dita 1,899, 00:22 E Publikuar në USA SHBA nga Hadrian X


A brand spanking new episode of Guerrilla Radio is now available for listening or download.
Episode 8: In this episode of GUERRILLA RADIO, Hadrian X talks to George “F-bomb” Custer about challenge coins, media and social interaction in eRep, pub crawls and his favorite clown.


To listen or download Episode 8, please visit our website: >>> LISTEN HERE <<<

Vote and sub to keep up with new episodes of Guerrilla Radio. Thanks for listening!~Hadrian X
Publisher, ENN


 

Komentet

bombonato
bombonato Dita 1,899, 00:26

this is my favorite episode... and I haven't even clicked play yet!

Candor
Candor Dita 1,899, 00:26

Voted. Custer is always fun to listen to. With headsets, when the kids are nearby, lol.

Bia Pandora
Bia Pandora Dita 1,899, 01:20

Can't wait to listen to this...damn this work thing!

George Armstrong Custer
George Armstrong Custer Dita 1,899, 02:02

what a foul-mouthed motherfucker!
insane, senile, rambling about the old days like it's yesterday...
he's the poster child for State sponsored euthanasia..!

Mister Y
Mister Y Dita 1,899, 06:11

Voted for the Alzheimer's one!

fingerguns
fingerguns Dita 1,899, 08:13

I'm glad that I no longer hold the record for most profanity in a GR interview.

Well done!

Jimmy Cincinnati
Jimmy Cincinnati Dita 1,899, 12:12

I was here.

Paul Proteus
Paul Proteus Dita 1,899, 14:33

Nice interview Custer
Classy as always Hadrian

George Armstrong Custer
George Armstrong Custer Dita 1,899, 17:38

"Classy as always Hadrian"
one of us had to be.

Drew Blood
Drew Blood Dita 1,900, 09:33

Another classic....

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.