Ambienti on/off

Join the new world

 

[你懂的]伪新人小嫖GOW了~ 稍微表示一下,嗯嗯~ [公布抽奖结果]

Dita 1,829, 04:13 E Publikuar në China Kina nga ChrisPEK

大家好,这里是非SC的伪新人小嫖ChrisPEK~

不知不觉中,游戏也快两年了,迷迷糊糊地居然也成了GOW...这年头军衔真是不值钱啊~


扯淡到此打住...

小嫖是懒人...所以,翻页前V的才有东西派...咳咳

暂定每人一百只美味Q3包子吧...最近穷逼穷逼的,实在派不出太好的东西,求包涵...

PLA前成员改为10只Q7坦...限前20个...噗~穷逼穷逼的啊~

嗯嗯,基本就酱...
对看到这里的盆友和基友们表示感谢...

明天换日后某个时间抽5个有V的数字,每人2G吧~咳咳~第一页π完~换日后抽奖了...嗯嗯V104
JesterReborn
V52
sillyboy
timexeexe
怎么出来俩V52? 要破财了...
V42
YUmin
V11
kokwow
V5
TDG221

以上~
 

Komentet

ChrisPEK
ChrisPEK Dita 1,829, 04:13

我是第一V,沙发字取~嗯嗯~

Polytechnic
Polytechnic Dita 1,829, 04:14

V2 恭喜~

DONGREGUA
DONGREGUA Dita 1,829, 04:14

V3

TDG221
TDG221 Dita 1,829, 04:14

v5恭喜恭喜

myexp
myexp Dita 1,829, 04:14

v8 恭喜

Robert Tornado
Robert Tornado Dita 1,829, 04:15

V4....恭喜小嫖

Seven Tang
Seven Tang Dita 1,829, 04:15

v6 恭喜~~~

arcu
arcu Dita 1,829, 04:15

v10

jehoahaz.lee.chunwah
jehoahaz.lee.chunwah Dita 1,829, 04:15

V7
恭喜
求黑幕~

GarfieldBoy
GarfieldBoy Dita 1,829, 04:15

v9 gx o//////////////////////////

kokwow
kokwow Dita 1,829, 04:15

V11 抽奖抽奖

yay1980
yay1980 Dita 1,829, 04:16

V12恭喜啊

ackmk9
ackmk9 Dita 1,829, 04:16

v13 恭喜~~

Real sun.China
Real sun.China Dita 1,829, 04:17

V14恭喜!

DavidYu
DavidYu Dita 1,829, 04:18

v15 前相好 有多些嗎?
😮)

kiss_mmx
kiss_mmx Dita 1,829, 04:19

v16 求黑幕。。

Refyzd
Refyzd Dita 1,829, 04:20

v17 恭喜小嫖

jamesnatsumi
jamesnatsumi Dita 1,829, 04:22

V18 恭喜

Hsuan.ss
Hsuan.ss Dita 1,829, 04:25

v19 恭喜!

ChaiSiMing
ChaiSiMing Dita 1,829, 04:28

V20 恭喜~~~

Megurine.Luka
Megurine.Luka Dita 1,829, 04:37

V21 0ω0

thewey
thewey Dita 1,829, 04:40

V22 SCER 求黑幕~luka 你好!~

Schisandra
Schisandra Dita 1,829, 04:44

v23 恭喜小嫖~

Auntie hihi
Auntie hihi Dita 1,829, 04:44

v24

jjQoo
jjQoo Dita 1,829, 04:55

V25
恭喜!

Miss Okashi
Miss Okashi Dita 1,829, 05:06

V26
恭喜恭喜 !!

Misaka Sister
Misaka Sister Dita 1,829, 05:12

V27

hizc
hizc Dita 1,829, 05:18

V28
恭喜

pH-mjf
pH-mjf Dita 1,829, 05:28

v29 恭喜~

kenchan1010
kenchan1010 Dita 1,829, 05:44

v30 恭喜!

REPUBLIKBoy
REPUBLIKBoy Dita 1,829, 05:53

V32

Josh Ye
Josh Ye Dita 1,829, 05:57

V34
恭喜~

nophotonotalk
nophotonotalk Dita 1,829, 06:02

v 35 恭喜

Kaiay
Kaiay Dita 1,829, 06:15

V36 恭喜!

KevinYu
KevinYu Dita 1,829, 06:16

v37 好快。……

Master_luck
Master_luck Dita 1,829, 06:18

v38 敏感詞π

Classica
Classica Dita 1,829, 06:21

v39 恭喜!

geass3929
geass3929 Dita 1,829, 06:29

v40 恭喜!

weiyisheng
weiyisheng Dita 1,829, 06:30

V41

恭喜小嫖客啊

YUmin
YUmin Dita 1,829, 06:31

v 42 恭喜~

KochiyaSanae
KochiyaSanae Dita 1,829, 06:32

V43 围观高帅富

biriwuyun
biriwuyun Dita 1,829, 06:39

v45
求内幕

SuBaLu
SuBaLu Dita 1,829, 06:40

V46 恭喜

hin0815
hin0815 Dita 1,829, 06:42

v47

Van Hideyoshi
Van Hideyoshi Dita 1,829, 06:44

V48

KumaNekoUsagi
KumaNekoUsagi Dita 1,829, 06:44

V50

W Yao
W Yao Dita 1,829, 06:44

V49 大手笔

sillyboy1625
sillyboy1625 Dita 1,829, 06:47

v52

timexeexe
timexeexe Dita 1,829, 06:52

V52 怎麼前一樓也是52呢~?
恭喜~

knight1022
knight1022 Dita 1,829, 06:57

V53~恭喜恭喜~比我强多了

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.