Ambienti on/off

Join the new world

 

三万力派包派坦 Giveaway Foods & Tanks for 30k STR

Dita 1,899, 03:33 E Publikuar në China Kina nga RealFast

不知不觉三万力了,。派包,派坦。留下V就好,Sub 看你自己的意思。帮忙喊话。

首十位 V = 13 Q7 坦克 + 333 Q2 包子
接下来的十位 V = 3 Q7 坦克 + 333 Q2 包子
其余的V= 333 Q2 包子
幸运抽奖(只限eC和eROC和eMY玩家) x 3名 x 333壁纸

幸运奖
V50 xxx1213
V114 Classica
V142 zjull
(幸运奖只限于Day1899 = V1 ~ V220)

(只限于Day1899,迟来的就看库存了)

距离上一次派包已经105个日子了。
看得懂华语的加好友吧。

First 10 voters = 13 Q7 Tanks + 333 Q2 Foods
Second 10 voters = 3 Q7 Tanks + 333 Q2 Foods
Other voters = 333 Q2 Foods
(Limited to Day 1899)

謝謝苦力 shayumin。。

 

Komentet

RealFast
RealFast Dita 1,899, 03:34

沙发

shayumin
shayumin Dita 1,899, 03:37

V2 S130 恭喜~

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,899, 03:40

v3 s131 \o/

manyak kaya ini olang woo.. ;p

amigo2011
amigo2011 Dita 1,899, 03:42

V4 已S

恭喜大坦^^

eMerlion
eMerlion Dita 1,899, 03:44

V5 S132
恭喜~

Congmingkeaiyoujiecao
Congmingkeaiyoujiecao Dita 1,899, 03:45

V6 S133 恭喜!!

1212123q
1212123q Dita 1,899, 03:49

V7 已S 恭喜~~

Qixun Jiang
Qixun Jiang Dita 1,899, 03:50

V9 已S 恭喜~

zaq1230446
zaq1230446 Dita 1,899, 03:50

V8 S134 恭喜

Shiki.N
Shiki.N Dita 1,899, 03:50

V12 恭喜!

OMR.Ding
OMR.Ding Dita 1,899, 03:50

V11 S136 😮

pIR33
pIR33 Dita 1,899, 03:51

V10 恭喜三萬~
S135

Kant101
Kant101 Dita 1,899, 03:51

v13 s137
感恩

Log Horizon
Log Horizon Dita 1,899, 03:53

v14~三萬力大坦!

Misaka Sister
Misaka Sister Dita 1,899, 03:55

V15 + S138
感謝 0.0/

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,899, 03:55

V16+S139

感謝 O口O

Patricklai
Patricklai Dita 1,899, 03:56

V17 S140 大大恭喜~~

Liu Zheng
Liu Zheng Dita 1,899, 03:58

v18 s143 多谢

makeface2
makeface2 Dita 1,899, 03:58

V19 S141 恭喜楼主,膜拜大坦

SC.2066
SC.2066 Dita 1,899, 03:59

V21 T口T

Yamamatsu
Yamamatsu Dita 1,899, 03:59

v20 s142 恭喜~

三萬力好遙遠啊(望

coffee tea or me
coffee tea or me Dita 1,899, 03:59

V22 S143 恭喜~~

Korea Scorpion
Korea Scorpion Dita 1,899, 03:59

v23 s144

wallace82
wallace82 Dita 1,899, 04:00

V25 S145
恭喜大坦~~

MartinSkull
MartinSkull Dita 1,899, 04:01

v26+s

ilovesona
ilovesona Dita 1,899, 04:01

v27 s148

Undead.Kenny
Undead.Kenny Dita 1,899, 04:01

V28 恭喜!!

bruce790209
bruce790209 Dita 1,899, 04:01

V24
S146
不知道說什麼....只好只說恭喜ˊ_>ˋ

Altria Pendragon
Altria Pendragon Dita 1,899, 04:02

v29 s149 恭喜喔~

geass3929
geass3929 Dita 1,899, 04:02

v29 恭喜!!

a134679258
a134679258 Dita 1,899, 04:04

V32
恭喜

OAQ753951
OAQ753951 Dita 1,899, 04:05

v31 s150

恭喜- ω -

michaelido
michaelido Dita 1,899, 04:05

V33 恭喜喔~

Ka Me Ra
Ka Me Ra Dita 1,899, 04:08

V34
恭喜喔!!

Concealment
Concealment Dita 1,899, 04:08

V35 S151 shout

jason 45
jason 45 Dita 1,899, 04:09

V36 S152 恭喜

MiDoLi
MiDoLi Dita 1,899, 04:10

V37 恭喜!

charlie8569
charlie8569 Dita 1,899, 04:11

V38 恭喜

TLay
TLay Dita 1,899, 04:12

V39
恭喜你~

joywood
joywood Dita 1,899, 04:12

V40~~恭禧恭禧!!

vincenty0628
vincenty0628 Dita 1,899, 04:14

v41 s153 恭喜唷~

solonkwok
solonkwok Dita 1,899, 04:14

v42 s154 shout 恭喜

soyalis
soyalis Dita 1,899, 04:15

v43 sub 155

AforApple
AforApple Dita 1,899, 04:18

V45 S156

Ddfish
Ddfish Dita 1,899, 04:18

v46 s157

cip604
cip604 Dita 1,899, 04:18

v47 已s
恭喜

shockice
shockice Dita 1,899, 04:19

V48 恭喜阿!

ChorsTA
ChorsTA Dita 1,899, 04:19

v44 恭喜!

SuBaLu
SuBaLu Dita 1,899, 04:20

V49恭喜!

xxx1213
xxx1213 Dita 1,899, 04:21

V50 恭喜~~!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.