Ambienti on/off

Join the new world

 

GANGNAM STYL. DAY 1876

Dita 1,876, 03:55 E Publikuar në Austria Austria nga C E R O V I N A
 

Komentet

Gillighan McGill
Gillighan McGill Dita 1,876, 05:05

votado

Schwrzwolf
Schwrzwolf Dita 1,876, 06:09

impressive research skillz... I suppose there is a hidden deeper meaning?

C E R O V I N A
C E R O V I N A Dita 1,876, 06:20

yes Schwezwolf !
to see who is working in the interests of Austria!
'll look into newspapers for one month

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,876, 06:30

Do you really think we can messure with China and we have any chances to get all recources???? LOL

Just ridiculous this croatian guy 😃

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Dita 1,876, 06:46

PSY sings about lazy rich people and how stupid they are and he got famous because international stupid rich people listen to his music.

The world is doomed.

Rangeley
Rangeley Dita 1,876, 07:24

Psy isn't Chinese, he is South Korean.

Prince of Austria
Prince of Austria Dita 1,876, 09:16

well.. we ONLY need some 10k players, nothing more : )
and even if we had that many active players, they would be mostly div 1, and u can't win campaign only with div 1 ^^

Watagata Pitusberry
Watagata Pitusberry Dita 1,876, 09:48

V 16 😁

Hale Kane
Hale Kane Dita 1,876, 12:52

who cares about the D1 Prince, they will get more strength later.

Prince of Austria
Prince of Austria Dita 1,876, 14:57

Bring them Hale Kane, i'll give everything i have to them ; )

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Dita 1,877, 01:45

vote

Moasta
Moasta Dita 1,877, 12:51

PSY doesn't know how life works. These "lazy" rich people have worked hard in their life, and they deserve it!
Okay, I shouldn't talk to much about rl...^^

prasi
prasi Dita 1,878, 00:58

@Sebastian Winkler: Hallo Herr Kurz, sind Sie es?

Jolius
Jolius Dita 1,878, 04:31

EBIN

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.